AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 DVD Rom sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/12/2006 :  13:34:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler bende dvd-rom umu update etmek istiyorumda otomatik yolu yok mu bunun illa siteden mi indirmem lazım?

ayrıca sitesine girecemde benim ne aratmam lazım sitede. sürücü özelliklerine baktığımda ekranıma çıkan iki yazı var:

SAMSUNG MP0804H DİSK SÜRÜCÜ
DVD+RW RW8165 DVD/CD ROM SÜRÜCÜLERİ

yardımınızı esirgemeyin lütfen hep oyunlaru yüklerken error veriyor dvd-romdan şüpheleniyorum...

ya birde son sorum;acaba tüm sistemim için gerekli güncellemeyi bulacak bir site var mı acaba?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/12/2006 :  22:13:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DVD+RW RW8165
http://cd-rom.free-driver-download.com/Ricoh/23224/Ricoh-RW8165-DVD+RW-Firmware-1.03.html

SAMSUNG MP0804H, bu sabit disk update'i yapılmıyor.

"a birde son sorum;acaba tüm sistemim için gerekli güncellemeyi bulacak bir site var mı acaba?"

Bir siteden bütün güncellemeleri yapamazsın.
İşletim sistemin için, Denetim Masasından otomatik güncelleştirmeleri aç.
Ekran kartı;
http://ati.amd.com/support/driver.html
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Ses kartını güncellemek istiyorsan, anakartın markasını öğrenip web sitesinden güncelliyebilirsin. Büyük bir ihtimalle Realtek Ac'97 veya Cmedia'dır.

Not: Frimware işi tehlikelidir.
Sayfanın En Üstüne Git

mcyrax
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 25/12/2006 :  01:37:48  Bilgileri Göster  mcyrax için bir AOL İletisi Gönder  mcyrax için bir ICQ İletisi Gönder  mcyrax'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  mcyrax için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende bir nfs carbon yüklemesinin ardından oyunu oynamak için play'e tıkladığımda gelen uyarı:Please insert tehe correct DVD-ROM,select OK and restart application.
Ne yapmalıyım bu oyunu oynayabilmek için?
Sonuçta dvd rom la ilgili bi sorun var ama çözeöedim.

probleMesOut
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 25/12/2006 :  09:37:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:)
Dvd Rom ile ilgili bir sorun değil bu, oyunun kopya olduğu için yapman gereken bir işlem var ama burdan yardım alamazsın, forum kurallarına aykırı.

Bkz.Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 02/02/2007 :  14:34:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fatih52 kusura bakma çok soru soruyorumda Firmware'ı indirdim hangi dosyaya yükleyeceğim bu dvd sürücüsünün dosyası mı var bulamadımda??

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000