AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Kopya Cd
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 20/11/2006 :  18:16:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir keresinde arkadaşlar "Hababam Sınıfı" filminin cd sini almışlar. İkinci cd 'de Autocad programı çıkmış. Gene şanslıymışlar. Eskiden benim aldığım cd ler hep bozuk çıkardı. Arkadaşın biri, bir olaya şahit olmuş anlatıyor. Cd satıcısı bir paket boş cd almış gelmiş. Hepsini boşaltıp naylon poşetlere doldurmaya başlamış. Bizim ki sormuş. "Ne yapıyorsun?" Cevaba bakar mısın: "Film çekiyorum, satılık filmler alır mısın?"

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

arda_blue
Üye

İleti 48

İletim - 20/11/2006 :  18:58:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama bnde kapak resmi call of duty 3 ün bikere bu konuyu senle tartıştık ayrıca bnm aldıım cd orjinal kopya deill
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/11/2006 :  19:34:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Bir keresinde arkadaşlar "Hababam Sınıfı" filminin cd sini almışlar. İkinci cd 'de Autocad programı çıkmış. Gene şanslıymışlar. Eskiden benim aldığım cd ler hep bozuk çıkardı. Arkadaşın biri, bir olaya şahit olmuş anlatıyor. Cd satıcısı bir paket boş cd almış gelmiş. Hepsini boşaltıp naylon poşetlere doldurmaya başlamış. Bizim ki sormuş. "Ne yapıyorsun?" Cevaba bakar mısın: "Film çekiyorum, satılık filmler alır mısın?"

yazın Ankara'ya gitmiştik. gora çıktıydı o ara bi aldık adam da anladı tabi turist olduğumuzu bizde şort,kısa kollu millet kotlu :) bozuksa getir abi dedi sonuç bozuk değilmiş zaten dolu da değilmiş

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 21/11/2006 :  17:35:41  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sonuç bozuk değilmiş zaten dolu da değilmiş:)
Ama adam yalan söylememiş.Neticedir önemli olan:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 21/11/2006 :  18:05:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ablam anlatıyor.İşte arkları korsan müzik almışlar neyse.İçinden hiç bi yerde bulamadıkları bi şarkı çıkmış çok sevinmişler.Şarkı çok eskiymiş:)

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000