AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 Bu resimde ne var?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 19/11/2006 :  22:08:32  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok canım ne alaka sadece kızığım insanların ecelini ben getiriorm okadar

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/11/2006 :  22:27:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bakın ortadan ikiye bölün aynısının tıpkısı (bi değişiği değil :)) siz sağ tarafa odaklanınca sağ büyüyor,sol küçülüyor ; sol tarafa bakınca sol büyüyor,sağ küçülüyor gibisinden görüntü çıkıyor gözün odaklanırken diğer kısımları pek netleştirmemesinden

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 19/11/2006 :  23:38:21  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa sahiden kız çok güzel bayıldım yaa o güzellik bende olsa oo neler olurduAma kız sanki böle biri onun çok önemli olan yakınını öldürmüş oda intikam alıcakmış gibi bi görüntüsü var çok güzel ama...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/11/2006 :  17:10:50  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

bakın ortadan ikiye bölün aynısının tıpkısı (bi değişiği değil :)) siz sağ tarafa odaklanınca sağ büyüyor,sol küçülüyor ; sol tarafa bakınca sol büyüyor,sağ küçülüyor gibisinden görüntü çıkıyor gözün odaklanırken diğer kısımları pek netleştirmemesinden

Suratındaki organları içinde sadece sol gözüyle sağ gözü arasında bir simetri yok. Bu nedenle de birine çok uzun süre dalınca diğeri kapanıyormuş gibi geliyor.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: