merhaba arkadaşım. aramıza hoşgeldin. bu konuyla alakalı arama motorunu kullanırsan istediğin bilgiye ulaşırsın. zatende ben oralarda fikirlerimi açıkladım hiçbir şekildede bundan sonra hile üzerine yorumda bulunmuyorum. isteyen hile yapar isteyen yapmaz. bende kendi bildiğim gibi yaparım :). neyse hatta çok yakın bir tarihte bu konuda bir mesaj var oraya bak istersen. tekrar hoşgeldin diyorum.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Ne güzel sende Oyunsitesi ailesine katılmışsın diyecektim ama bu soru artık sıktığı için diyemiyorum.Biraz arasaydın zaten kendin bulacaktın sorunun cevabını.Neyse aramıza katıldığına pişman olmazsın hoşgeldin.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
hile dediğiniz şey oyunu programlayanların deneme yapmak için kullandığı kodlardır. hile yazarak biten oyundan zaten tat alınmaz. zaten çoğu oyunda hile yazarsan bazı bölümleri geçemezsin ya da problem yaşarsın o yuzden oyunu ilk olarak hilesiz bitir daha sonra hileni cheatini yazarsın.