Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
abi farias adlı bi eleman var 21 yaşında G.Amerikada bi takımda oynuyor. TL olarak 7.5 trilyona aldım ama dolar olarak bilemem. Eğer Sosa Udinesede mutsuz olursa ki genelde mutsuz oluyor ben her aldığımda çok iyi oynuyor. Bir kirala bakalım eğer iş yaparsa al hem çok ucuz ama biraz yavaş unutma tek forvet oynuyorsan tavsiye etmem hızı dolayısıyla. Snraaaa K. Philps(yanlış oldu herhalde :)) Sunderlandde biraz kas ama bütçene dikkat et. Fakat geliyor ve iyi iş yapıyor. Larson 11.275 trilyona geliyor ve bende 29 gol 20 asist falan yaptı. Her zaman geliyor ama gitmiş olabilir genellikle Juventus ve Milan alıyor umurım alırsın gerçekten işe yarıyor. Ronaldinho seni aşar para daha fazla iken alırsın o kardeşimizi. Bu arada Crespo, İnzaghi, Lopez gibi isimlerle nasıl sıkıntı çekiyorsun anlamadım ama haklı olabilirsin orada Crespo'dan başkası yalan :)) Sana alabileceğin en iyilerden bir ikisini söyledim daha fazlasını hatırlamıyorum. Yarın sana daha fazlasını iletebilirim Umarım yardımcı olurum