AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Golcü Arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

ige
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 18/03/2004 :  21:07:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
litex'ten anatoli todorov, shakhtar'dan julius aghahowa bide benjamin onwuachi. james beattie'yi de alabilirsen al (hangi takımsın bilmem ama)tamudo da cok kral adamdır ha..

=İ*G*E=
Sayfanın En Üstüne Git

MaNiaC_
Üye

İleti 21

İletim - 25/03/2004 :  21:08:33  Bilgileri Göster  MaNiaC_ için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana önerim Carlos Tevez veya Diego Sontosta oynuo ortasaha ama forvete koyarsan her maçta gol atıo hemde 19 yaşında.Tevez de 20 yaşında ikiside süper..
Sayfanın En Üstüne Git

wilcox
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 26/03/2004 :  15:42:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi türk alıcam diyosanız FATİH SONKAYA BU ELEMAN KÖTÜ GÖZUKUYO AMA ALIN GÖRÜN MURAT SÖZKESEN ,MEHMET POLAT ,YILDIRAY BAŞTÜRK ,HAMİT ALTINTOP,TUNCAY ŞANLI YABANCI OLARAK ALEX ,KİM KALLSTRÖM BİDE BU ELEMAN MORTEN GAMST PEDERSEN FREEKİCKLERİNİZİ BUNA ÇEKTİRİN %90 GOL AYRICA RENATO ,DİEGO (SONTOSDA) TEVEZ ,MAXİM TSİGALKO BUDA KÖTÜ GÖZÜKÜYO AMA ALIN GÖRÜN VEDE ORTEGA ŞAHSEN GALATASARAYLIYIM AMA ADAM MANYAK OYNUYO ...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/03/2004 :  16:39:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
wilcox, mailına da uyarı mesajı yolladım ama burada da yazayım. Mesajlarını büyük harflerle yazma.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

vanhojdonk
Üye

Botswana
İleti 34

İletim - 29/03/2004 :  00:11:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
golcü mü!!!oyuna basladığında adu yu hemen al free transfer.ardından tsigalko yada şimdi todorov olmazsa olmaz.eger çok düsük bir takımda oynuyorsan illie free ye.ılk oyunun basında forvet olmasada free den ivan de la pena yı kap.todorovun takım arkadası kalakovu unutma.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000