AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS Need for Speed Underground En İyi Arabalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

playboi__
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 08/07/2006 :  12:45:33  Bilgileri Göster  playboi__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben corsa ve 106 yı ekledim ve corsadan cok memnunum üstelik modifiye de cok yakışıyooo bi deneyin istersenizz.. adreside veriyimm....http://www.nfsplanet.com/nfs8_tools.php?lang=eng burda USA <-> EU Mod var onu download ediceksiniz o kadar link garanti :) içinde yazıyo nasıl ekleeceğiniz ama ingilizce benden bu kadar....

seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek.. ey benim hasret kokan sevgilim bu ayrılığa dayanır mı yürek???
Sayfanın En Üstüne Git

Wyrus_15
Üye

Turkey
İleti 367

İletim - 11/07/2006 :  21:36:07  Bilgileri Göster  Wyrus_15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben size şöyle söylüyüm benim nfsu1 ve u2 de kullandığım iki otomobil vardır.Onlarda
Mazda MX-5 Miata
Nissan Skyline GT-R

World of Warcraft

Wyrus - Spinebreaker

Rogue
Sayfanın En Üstüne Git

Low Rider
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 12/07/2006 :  00:14:17  Bilgileri Göster  Low Rider'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla u1 olsun u2 olsun en baştan mazda miata'yla başlayıp sonuna kadar gittim.u1 de son yarışlardan birinden unique ile hızı upgrade ederseniz araba skyline la eşdeğer güce sahip oluyor.drifttede miata'nın çok büyük avantajı war.bir çok kişi kalkışını beğenmesede miata sonradan kawrayan bir araba en başta skyline vs. geçsede sonradan hepsini geçiyorsunuz ama pilotajda önemli tabi ki...

Endoplazmik Bir Kulum...
Sayfanın En Üstüne Git

logitec
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 15/07/2006 :  12:21:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence nissan 350z'nin üstüne yok..

<<<<EMEĞE SAYGI LÜTFEN>>>>
Sayfanın En Üstüne Git

debril klar
Üyeliği Kilitli