AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City - Ölüler Şehri Yama
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Barbaroz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/12/2006 :  16:08:51  Bilgileri Göster  Barbaroz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
istersen save dosyalarının kopyasını alabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git

-LoVeR-
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 30/12/2006 :  19:44:26  Bilgileri Göster  -LoVeR-'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ancak resimlerin bir kısmını ve üstte verdiğin linki verirken kopyala yapıştır yapmışsın.bu yüzden ... olarak görünmüş
linkleri yeniden verirsen çok sevinirim!!!

_-'^'-_LoVeR_-'^'_-'^'-_EmMa_-'^'-_-
Sayfanın En Üstüne Git

abdullah_mabel
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 12/11/2007 :  20:51:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Barbaroz tarafından yazılan:

GTA Vice City - Ölüler Şehri Yama

Gta vice citydeki herşeyi unutun ne polis var ne de arabalar sadece askeri bir kampta asker kıyafetindeki siz ve arkadaşlarınız ve diğer bütün şehir Zombi.şehirde yürüyerek gezmeniz mümkün değil herkes zombi dedim ya size zombiler saldırıyor ve sizi ısırıyor ve parçalıyorlar.Bu modülde hiç bir zaman gündüz olmuyor her zaman ürkütücü ve yağmurlu bir gece ve paramparça olmuş cesetler zombi olarak sokakta dolaşmakta.
eSki görevlerin tamamını unutun yepyeni görevler var.eski oyundan hiç bir görev yok
ve bu da benim görüşüm ki oyunu oynarken irkilmemek korkmamak elde değil

Bu modun cd si rockstar game tarafından avrupa ve amerika da satılıyor.yeni bir oyundan da farksız ama açıkcası.Gta long night fire ı indirip kurduktan sonra ilk görevi bitirince sizden gta cd sini takmanızı istiyor.genelde downloadı yapacağınız yerde de görürsünüz longh night fiz diye bir dosya var oyunun içindki main.scm dosyasını değiştirip oyunu cracklemiş de oluyorsunuz.

arkdaşlar zombiler çok korkunç herkes paramparça ceset olmuş.Ayrıca longh night bügüne kadar gta oyunları arasında yapılmış olan en büyük modifikasyon olma özellğini taşıyor.
ilk görevde stüdyodaki adamı öldürüyorsunuz.ve dışarıda sizi bekleyen arkadaşınızı zombilerin yemesini seyrediyorsunuz.bu arada onun ne hissettiğini hiç düşündünüz mü diye felan diyor ingilizce.ondan sonra dışarı çıkıyorsunuz ve tabi sizi yemeye çalışan onlarca zombinin ısırıkları arasında Smiley sonra askeri kampa geri dönüyorsunuz.

http://70.84.214.210/games1/23532/gt...ng%20night.zip

Oyunu yüklemeye - daha doğrusu modu - gelince netten indirdiğiniz gta longh night zip dosyasını bir yere extarct yapıyorsunuz extract yaptığınız klasöre girip step 2 klasörü haricindeki bütün dosyaları zipliyorsunuz.ziplediğiniz dosyayı gta mod installer ile gta vice city'ye yükledikten sonra step 2 klasörünün içerisinde yer alan bütün dosyaları vice city'i nereye kurduysanız oraya kopyalıyorsunuz ekliyorsunuz dostlar,kurulum biraz karışık ama uzun değil....

Capsler

http://img88.imageshack.us/img88/734...b1thumb6cq.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/366...b1thumb8sf.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/3060/resim17dx.jpg
#1108;#1084;#1108;ğ#953; #1082;#945;#1103;şı#8467;ı#1082;#1109;ız #1074;ı#1103;#945;#1082;#1084;#945;!!

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/11/2007 :  20:32:40  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun fazla güzel değil.ben oynadım 2. görevde hiç geçemiyorsun geçene bıravo diyecem oyun çok zor 1. görev yaşayan birisini öldüreceksin 2. geçemedim değerlerini bilmiyorum ama oyun çok kötü boşuna indirmeyin 2 saat ben oyunu aldım internetten eski mb sinden baya küçük heralde tam yüklemedim. zor oyun zombiler olmadık yerden çıkıyor duvardanda geçiyorlar nedense fazla güzel değil.bu arada kormuyorum daha önce çok zombir ve zombie filmlerini izlediğim için zombieler güldürüyor.size zombie öldürme yolu beyin ama nedense ısırmıyorlar oyunda gta vc deki gibi yumruk atıyorlar.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 30/01/2008 :  23:06:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne güzel normal mod varken neden başka mod alalım en güzel oyun hilesiz ve yamasız oyundur
not :bukadar saçma mod görmedim

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000