AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call Of Duty Acilmiyor!?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 06/01/2004 :  15:52:21  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sellam millet...
Iki gun once bu oyunu buyuk bir hevesle alip install yaptim.Traning bölümünü oynadim,saga döndüm sola döndüm ates ettim vs. Daha sonra asil oyuna gecmek icin bekledim,demoyu oynatti ve donnnkkkk EROR!Cocuk kilidi gibi birsey sanirim oyunu acmiyor.Safe mode da degil normal modda bile oyunu acamiyor ama multi.p. oynayabiliyorum.Umarim karisik olmadi?! Bir fikri olan varmi???
Herkese iyi seneler.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/01/2004 :  09:02:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence git aldığın cd'yi değiştir. Sorunun büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/01/2004 :  13:19:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet bencede cdyi değiştir

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 13/01/2004 :  21:17:22  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cd i değiştir ama bence oyundan vazgeçme süperr bir oyun medal of honor ve battlefield dan daha güsel

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 15/01/2004 :  11:52:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
erorun ne eroru oldugunu veya makinanın nasıl bir davranış içerisine girdiğini söylersen daha sağlıklı bir çözüm yoluna gidebiliriz.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000