AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Tüm Devletleri açma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rtw
Üye

Turkey
İleti 582

İletim - 17/12/2006 :  00:10:58  Bilgileri Göster  Rtw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
---GHOST--- tarafından yazılan:

Oyunu sileli uzun zaman oldu. Yanlış hatırlamıyorsam oyunun data dosyalarının içinde descr_stat diye (veya böyle birşey) bir dosya olması lazım. Onun içinde değişiklikler yaparak bir çok şeyi değiştirebiliyorsun fakat şu an dosyada yazanlar aklımda olmadığından yardımcı olamıyorum. Bu dosyayı (veya buna benzer isimli) açıp biraz kurcala. Dosyanın yedeğini almayı unutma yanlış birşeyler yapıp bozma ihtimaline karşılık.

Ama ben de bu yöntemle olmamıştı.Sen yine de orjinal dosyayı değiştirmeden bir yere kopyala.

-- Try not. Do. Or do not. There is no try --

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 17/12/2006 :  08:21:03  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rtw tarafından yazılan:

alıntı:
---GHOST--- tarafından yazılan:

Oyunu sileli uzun zaman oldu. Yanlış hatırlamıyorsam oyunun data dosyalarının içinde descr_stat diye (veya böyle birşey) bir dosya olması lazım. Onun içinde değişiklikler yaparak bir çok şeyi değiştirebiliyorsun fakat şu an dosyada yazanlar aklımda olmadığından yardımcı olamıyorum. Bu dosyayı (veya buna benzer isimli) açıp biraz kurcala. Dosyanın yedeğini almayı unutma yanlış birşeyler yapıp bozma ihtimaline karşılık.

Ama ben de bu yöntemle olmamıştı.Sen yine de orjinal dosyayı değiştirmeden bir yere kopyala.

Beceremedim demiyor da olmamıştı diyor.
İletimin içeriğini dikkatli okusaydın aynı şeyi benimde söylediğimi görebilirdin.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000