AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Barbarian İnvasion İle ilgili Herşey Buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 03/12/2006 :  18:30:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Barbarian İnvansionla ilgili her türlü soru vb. buraya yazalım görüşler yenilikler vs.

Arkadaşlar Hunlar çok güçlü Birimleri kuvvetli ve barbarlıklarıyla çok iyi savaş kazandırıyorlar.En başta 7 bin kişilik bir ordu veriyor ama şehir yok.Ordular şehire girdiğinde kayboluyorlar bu yüzden çok kötü olmuş

En başta en kolay oynayabileceğiniz bence Doğu Roma (Bizans) dır.Geniş topraklar güçlü surlar gayet iyi ekonomi var ancak.İlk başlarda biraz zorlanıyoruz askeri birimler az ve kaleler çok yayılmış e bide balkanlardan İstanbul (Constantinapol) başkent oluyor 7 bin kişiyle geliyorlar 5-6 turn sorda Easy de bile sende ise en fazla 1000 adam oluyor.Oyun genel olarak çok zor bence ilk dönemleri atlattığımızda çok güçleniyoruz ve çok zevkli olıuyor.

Sizce hangi devletle başlayalım oyun hakkında tüm bildiklerinizi lütfen yazınız.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 04/12/2006 :  14:21:43  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
barbarian da gots en sağlam devlet bence diğer konular da hunları nasıl yokh ettiğimi yazmıştım resimlerle. zaten hunlar ve vandals ı yenerseniz geriye hiç bi tehdit kalmıyor sarmatyalılar dışında onlar da eğer çıkmassa karşınıza çok rahat alıyosunuz her yeri... askerlerin zırhları harika hele bir atlı birlikleri var adını hatırlayamadım en son çıkan atlılar mükkemmel ötesi... gots larla oynarken kalelerdeki din leri paganizm olarak değiştirin o zaman gelirler artıyor(tiyo)...
gots lardan sonra en güçlü tabiki doğu roma aslında askerler bakımından gotslardan daha çok zırhları var ama bana göre defans pek fazla iyi değil roma da... gelir olarak da kalelerdeki halk çabuk arttığı için kısa süre sonra zarar ediyosunuz. tavsiyem orda da tüm kalelerdeki dinleri hristiyan olarak değiştirmeniz en azında zaman kazanrırıyor...
3. olarak bence franklar defans düşük ama attack olarak çok iyiler sonra sırasıyla saxon, alemanni, vs
son olarak sasani ler aslında çok sağlam orduyla başlıyosunuz oynuna bu da avantaj sağlıyor ama piyadeler çok zayıf romayı ancak asker üstünlüğüyle yenebiliyosunuz. zaten oyuna hemen romaya savaş açarak başlarsanız yıkmak kolay oluyor... atlı olarak üstüne yokh sasanilerin, üstün zırhlarlara donatılmış ayrıca hem okçu hem savaşcı. tek kötü yanı iki sene de çıkması :)
ve benim hiç beğenmediğim hunlar ve vansalslar bence oyunun en kötü devleti birlikler çok zayıf tek iyi yanı generallerin atlıları çok zor ölüyorlar ve ağır kayıplar verdiriyolar karşı tarafa...
diğer yazmadığım devletleri sölemeye gerek yokh sanırım :))

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 06/12/2006 :  17:04:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Barbarian İnvasion o kadar da güzel değil bence.

Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 06/12/2006 :  22:06:01  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence zor olduğunu için güzel gelmiyor sana en kolayda oynamak bile gerçekten zorluyo insanı... bi de hard da oynamak var tabi... az kaldı gerçi, bitiricem sonunda hard da :))))

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 07/12/2006 :  13:32:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bn Rome TW yi bile hardda oynayamıorum.

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 12/01/2007 :  18:51:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ordular şehre girince kayboluyor benim de dikkatimi çekti.Daha doğrusu yeni başladım Barbarian Invasion'a.Her devlet için böyle değil di mi?Bi de bir şehri ele geçirdiğimde aynı bölgede bi ordu daha vardı.Şehre giren hadi sadece 1 birime indir;öteki ordu ne diye 1 birime iniyor.Yok mu bunu bi çözümü?Kalıcı bi ordu yapılamaz mı Hunlarla?

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000