AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn büyücü yaratmak...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/01/2004 :  17:38:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Frp'nin genelinde yorum yapamam ama bu oyunda işler hiçte öyle yürümüyor. Kesinlikle sağlıklı bir karakter yaratmak zorundasınız. Özellikle oyunun ilerleyen kısımlarında büyünüzün yetersiz kaldığı yerde elinizde ne varsa savaşmak zorunda kalıyorsunuz ve böyle bir durumda fiziksel olarak zayıf bir karakterin yapabileceği hiçbirşey kalmıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  19:12:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neverwinter Nights 3rd edition D&D masaüstü kuralları ile oynanan bir oyun. zaten bu oyun hakkında yorum yaparak masaüstü Frp hakkında yorum yapmış oluyorsunuz. Nwn di her karakterle oyunu bir kere bitirdim, oyunda tek önemli olan akıllıca ve mantıklı saldırılar yapmak. space e quick pause koymuşlar, bu boşuna koyulmuş bir pause tuşu değil ani pause yapıp düşünme süresi kazanmanız ve taktik geliştirmeniz için koyulmuş. o yüzden büyünün yetersiz kalması v.b şeyler burda söz konusu değil. eğer manual i okumuş olsaydınız orada ki tavsiyeleri kullanarak sağlıklı bir büyücü yaratabilirdiniz hem de elf. ayrıca karakter yaratırken recommended butonuna bastığınızda boşuna tercih edilen class wizard olarak çıkmıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/01/2004 :  16:52:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pause tuşunu sürekli kullanırım. Yinede bazı durumlarda içinden çıkamadığım olaylar oldu ve bu durumda elimdeki staff ile saldırmaktan başka bir çarem kalmadı. Benim yönettiğim karakter Sorcerer belki ondan dolayı sorun olmuş olabilir. Ayrıca sadece büyü ile savaşmak oyunun sürekli kesilerek rest olayına girmeyi gerektiriyor ve ben bunu fazlaca istemiyorum. Bu oyunda genelde korunma büyüleri yaparak karşımdakilere fiziksel saldırılar yapmayı tercih ediyorum. Bilemiyorum belki benim oyun taktiğim yanlıştır ama başka türlüsü nasıl olur pek bilemiyorum. Belki crossbow kullanmak yararlı olabilir ama onun içinde yeterli bir dex bonusu gerekiyor ve o zamanda Int yada Wis'dan kısmak gerekiyor.
Malum sebeplerden manueli okuma şansım olmadı ayrıca 3. edition kurallarınıda fazlaca bilmiyorum. Ben üniversitedeysen 2. edition'a yeni geçilmişti ))
Sayfanın En Üstüne Git

Cenghis Khan
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 18/02/2004 :  15:45:51  Bilgileri Göster  Cenghis Khan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eger cdn orjinalse siteye üye olup NWN Vault bölümündeki level-up yapma programlar1ndan yükleyebilirsin.Mesela Level20 fighter'1n varsa bu programla onu level20 wizard'a dönüstürebilirsin.

NWN bence mükemmel bir oyun ve beni hiç bunaltmad1 hatta Official Campaigni birkaç kez bitirdim.Adamlar1n gerek storyline gerekse grafiklerde detaya verdikleri önem müthis.Siteleri de mükemmel 1milyonu askin üye sayilar1 da oyunun müthisliginin bir kan1t1 bence.

The revolution in the RPG world:NWN
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/02/2004 :  00:51:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardımın için saol. Biraz zor oldu ama ortalama bir karakter yaratmayı başardım. Elf Female bir wizard yarattım. Şu anda 15 lvl ve sağlam bir battlemage oldu. 7. lvl'e kadar tüm elemental büyüleri yapabiliyorum ve bu çoğunluğu açık arazide savaşarak geçen bir oyun için çok çok iyi bir özellik.

Oyunun pek çok benzerinde çok daha iyi olduğu kesin. 5. oynayışımda farklı alligment'lerle farklı quest'lerin açıldığını gördüm. Bu bile oyunun üzerinde ne kadar uğraşıldığının bir göstergesidir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000