AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Ekonomisiyle Mısır
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/01/2007 :  14:24:23  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lol:total war mı ypasınlar :)

o dönemi konu aldığı için öyle

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/01/2007 :  17:30:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesela Mısır'dada görewler olsa ve şehirler - ye düştüğünde benim işim bitiyor düzeltemiyorum olayı bi çözemedim ne yabıcam yaffss ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/01/2007 :  23:02:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
financial build policy'ye getir diğerlerine yüklen. orduyu abartırsan giderleri -ye düşürür

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 10/01/2007 :  00:59:10  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kimse politik oynamaz bu oyunu herkes orduya yüklenir... orduya yüklenince de giderler fazlalaşır bu da - ye düşmenize neden oluyor tabi.

ordu ne için yapılır savaş yapmak için.... eee sizde ordunuzu yatırmayın sürekli savaş yapıp kale ele geçirin. her geçen yıl nüfüsunuz artıyor... yeni yerleşim yerleri ele geçirin ki halkınız oralara yerleşebilsinler... ve gelirleriniz artsın... para hem orduyla hem nüfusunuzla alakalı bu yüzden ikisinin de refahı için yeni kaleler ele geçirin :)

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/01/2007 :  16:16:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
küçük bir orduyla rahatlıkla şehrini savunursun yani ordu teknolojik olarak iyi ve generali düzgün ise. dev gibin ordulara gerek yok -ye düşürecek kadar. ayrıca -'ye düşenleri yap diğerlerinde orduya yüklen dedim. 80 peasant ile rome total war =)

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000