|
| Yazar |
Konu  |
|
QuantuM
Üye

Turkey
İleti 11 |
İletim - 10/01/2004 : 13:45:42
|
| ya arkadaşlar ben ghost master da the blair wisp projektte takıldım.sparkle la blair wispi kurtarıyorum.ama sonra darklin için gezginler i kulübeye çekmem gerekio onun için torroreyes ı blair wispi kurtardığım adaya bağlayıp fascinate gücünü kullanıyorum.ama adamalar suya girer girmez korkup kaçıyorlar .ne yapmam gerekio?lütfen yardım edin. |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 12/01/2004 : 23:50:42
|
| stonewall'un deprem gücünü geliştir, sonra kulübenin karşı tarafındaki ağacı depremle yıkki elemanlar karşıya geçebilsin |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
QuantuM
Üye

Turkey
İleti 11 |
İletim - 13/01/2004 : 15:47:32
|
| ben zaten ağacı yıkıyorum.benim sorunun insanları karşıya çekememem. |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 13/01/2004 : 20:53:24
|
| hangi hayaletlerle oynuyorsun bilemiyorum ama sana bölümü nasıl bitirdiğimi anlatayım, rüzgar çıkaran hayaletle sisi dağitıyorsun(kurukafa hayaletin üstündeki sisi), sonra kurukafanın hologram özelliğini kullanarak elemanlardan herhangi birini o tarafa çekip korkutacaksın, bu sayade hayalet serbest kalacak, kurukafayı suyun diğer tarafına yerleştirip tekrar hologram özelliğini kullanarak elemanları o yöne çekeceksin sonra ağacı yıkacaksın, elemanlar ağaç yıkılınca klübeye giderek ayin yapıyorlar, ufak ateş hayaletinide herhangi bir ateş hayaleti yardımıyla kurtarabilirsin |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
QuantuM
Üye

Turkey
İleti 11 |
İletim - 16/01/2004 : 17:01:02
|
| bab bi de ghostbreakers bölümünü anlatır mısın? |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 16/01/2004 : 23:57:47
|
| oyunu epeydir oynamıyorum yapman gerekeni söylersen yardımcı olurum, bölüm adlarını zamanla unutuyor insan |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|