AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eurovision Yeni Temsilcimiz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/12/2006 :  21:41:01  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eurovision'da Kenan Doğulu temsil edecek
52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Kenan Doğulu temsil edecek.

TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, TRT Tepebaşı-İstanbul Stüdyoları'nda düzenlediği basın toplantısında, 10-12 Mayıs 2007 tarihlerinde Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Kenan Doğulu'nun temsil edeceğini açıkladı.

19/12/2006

(BASINDAN)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/12/2006 :  21:45:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayırlı olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 19/12/2006 :  21:54:54  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa bence kenan doğulu yapamaz yaa...Aslında kenan doğuluyu sewiorum Ama o eurovisionda türkiyeyi temsil edecek kadar ii bir şarkıcı deil bence daha iddialı bir ünlü olsaymış daha ii olurmuş ama olsun kenan doğuluda az da olsa ii bir şarkıcı...En azından bazı şarkıları güzel...İnşallah yüzümüzü kara çıkarmass...Bir de bakmışız TÜRKİYE en sonuncu olmuş...

Neyse bsşarılar diyelim KENAN DOĞULU'ya...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/12/2006 :  21:59:43  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana göre eurovision un eski popülerliği ve özelliği kalmadı. Kenan Doğulu tercihi bana göre Sibel Tüzün'den daha iyi. Umarım bu sefer daha anlamlı ve güzel bir şarkı yaparlar...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 19/12/2006 :  22:07:14  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede Kenan Doğulu Tercihi Sibel Tüzünden Dha İyi Tabi ki...Ama Daha İyi Ünlüler Seçilmeli Diye Düşünüorum...İnşallah Kenan Doğulu Sibel Tüzünün SÜPERSTAR Şarkısında Daha İyi Bir Şey Söler:D
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/12/2006 :  22:09:09  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana sorsalar Candan Erçetin'i önerirdim. Kadının sesi beni mest ediyor diyebilirim. Ya da Burcu Güneş...

Bakarsın Kenan Doğulu bizi şaşırtır(umarım öyle olur:))

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000