AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eurovision Yeni Temsilcimiz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 13/05/2007 :  01:15:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1. Sırbistan oldu..Türkiye 4.

Şarkıların hepsi birbirinden iğrençti..

Ülkemiz Ermenistana 12 puan verdi..Zihniyete bak pehh..
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 13/05/2007 :  10:47:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayıııır yanılıyosun Tony hocam.Türkiye 3. oldu Ukrayna'nınkini şarkıdan saymamaları lazım.Ukraynaya oy verenlerin nasıl tipler olduğunu anlamış değilim.Şarkılar 1-3-7-7 sürekli bunu söylüyolar.Neyse söyleyeceğim çok şey var.Rusya gene hadi ona bi derece oy verilebilirdi.Sırbistan'da ne buldular onuda anlamadım :S Gerçekten çok kötüydü şarkılar.Kimse hak ettiği yeri almadı mesela bi Makedonya vs vs :S Almanya'da güzeldi.Ama bilmiyorum bizde 2008'de Ajdar'ı yollayalım birinci oluruz :p

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 13/05/2007 :  11:21:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sırbistan ve ukrayna 2side iğrenç şarkılarla çıktılar..Finlandiyanın sarkısı gayet güzeldi bnce,Shake it up ilk 3 ü hakediodu bu sarkılar arasından..Ben Türkiye Finlandiya İspanya yunanistan Ve Rusya yı beğenmiştim..

Yarısma sonucu değilde Türkiye'nin ermenistana 12 puan vermesi beni delirtti açıkcası..Geçen senede 10 puan vermiştik yanılmıyorsam..Kimlerle yaşıyoruz şu ülkede..!!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 13/05/2007 :  11:56:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama Ermeni asıllı çok fazla vatandaşımız var.Türklerin büyük çoğunluğu oy vermemiş olabilir mesela Almanyadan bize nasıl 12 çıkıyorsa bizdende Ermenistan'a 12 çıkabilir.Gerçi bizim halkımız siyasete göre oy vermez.Beğendiyine verir.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 13/05/2007 :  13:08:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu seneki eurovisionu hiç beğenmedim şarkılar berbattı ya sahne gösterileri dahada beter zaten katılan şarkıcıların yarısı ya eşcinsellerdi yada öyle görünmeye çalışmışlardı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000