Hayıııır yanılıyosun Tony hocam.Türkiye 3. oldu Ukrayna'nınkini şarkıdan saymamaları lazım.Ukraynaya oy verenlerin nasıl tipler olduğunu anlamış değilim.Şarkılar 1-3-7-7 sürekli bunu söylüyolar.Neyse söyleyeceğim çok şey var.Rusya gene hadi ona bi derece oy verilebilirdi.Sırbistan'da ne buldular onuda anlamadım :S Gerçekten çok kötüydü şarkılar.Kimse hak ettiği yeri almadı mesela bi Makedonya vs vs :S Almanya'da güzeldi.Ama bilmiyorum bizde 2008'de Ajdar'ı yollayalım birinci oluruz :p
Sırbistan ve ukrayna 2side iğrenç şarkılarla çıktılar..Finlandiyanın sarkısı gayet güzeldi bnce,Shake it up ilk 3 ü hakediodu bu sarkılar arasından..Ben Türkiye Finlandiya İspanya yunanistan Ve Rusya yı beğenmiştim..
Yarısma sonucu değilde Türkiye'nin ermenistana 12 puan vermesi beni delirtti açıkcası..Geçen senede 10 puan vermiştik yanılmıyorsam..Kimlerle yaşıyoruz şu ülkede..!!
Ama Ermeni asıllı çok fazla vatandaşımız var.Türklerin büyük çoğunluğu oy vermemiş olabilir mesela Almanyadan bize nasıl 12 çıkıyorsa bizdende Ermenistan'a 12 çıkabilir.Gerçi bizim halkımız siyasete göre oy vermez.Beğendiyine verir.
bu seneki eurovisionu hiç beğenmedim şarkılar berbattı ya sahne gösterileri dahada beter zaten katılan şarkıcıların yarısı ya eşcinsellerdi yada öyle görünmeye çalışmışlardı
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir