AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eurovision Yeni Temsilcimiz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/12/2006 :  23:54:46  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye'nin en iyi 5 şarkıcıları arasında Kenan Doğulu? İlginç...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 22/12/2006 :  19:43:57  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SAHNETJER tarafından yazılan:

kenan doğulu iyi bi seçim aslında sesi güzel en azından sibel tüzün den daha yetenekli ... :) ama bu ülkeyi en iyi temsil edecek olan sanatçı kesinlikle TARKAN dır. gerçi teklif götürülse muhtemelen kabul etmezdi :))

Yarışmada bizi Tarkan temsil etsin konusu her sene tartışılır..Bana sorarsanızda her sene Tarka katılsın derim..Dansanları,yaptığı müzik,vizyon açısından da tam uygunluk gösteriyor..Acaba teklif mi gitmiyor veya gidiyorda gerçekten Tarkan mı kabul etmiyor,
ayrıca yarışmada alacağı kötü bir sonuçta prestijim sarsılır düşüncelerine mi giriyor?

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 22/12/2006 :  20:17:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kim gitse daha iyi olur tartışmasından ziyade bence eurovision amacından uzaklaşmış bir yarışmadır.avrupa ülkelerinin kendi müziklerinin tanıtılması için yapılan yarışmada artık birinci olmak isteyen ona göre şarkı yapıyor.son yıllarda biz de dahil kazanan şarkılara bakın hepsi ilk duyulduğunda kulağı okşayan pop şarkıları.veya geçen seneki sahne şovu.o yüzden kimin katıldığı önemli değil.nasıl bir şarkıyla katılacağimız önemli.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 22/12/2006 :  21:05:43  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tarkan'a bu konuda daha önce teklif götürüldü ancak kendisi böyle bir şeye asla girmeyeceğini açıklamıştı. Tabi insanlık hali bakarsın kararından cayar. Ama şimdilik böyle bir yarışmaya katılmak Tarkan için söz konusu değil.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

ThE_F@MeR@
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 23/12/2006 :  10:52:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayırlı olsun diyelim bakalım kaçıncı olacağız.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000