|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/12/2006 : 17:03:22
|
Dün gece Makina sayesinde farkettiğim mükemmel ses... Ses telleri normal bir insanın üç katı boyunda ve sesi yaklaşık yedi oktav. Hakkında bir makale. http://www.milliyet.com.tr/2004/10/28/yazar/dundar.html Mutlaka bir yerlerden parçalarını edinin. Kanaatimce en güzel şarkısı "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım". Fazla düzenli bilgiler yazamadım ama dinleyince anlayacaksınız, bu yüzden daha fazla şey yazmama gerek yok. Farkedildikçe dolar konu. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 24/12/2006 : 18:03:10
|
evet. bize de müzik hocamız dinletmişti bi kere konser kaydı 'uzun ince bir yoldayım'. summertime ı da tavsiye ederim güzel şarkıdır |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/12/2006 : 18:20:42
|
Summertime'ı yaklaşık on onbeş şarkıcının ses tonunda söyleyebiliyor. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/12/2006 : 18:34:27
|
Parçalarını tam hatırlamıyorum; ancak adam çok cins yaf. Klibindeki hareketleri falan nefretimi kazandırmıştı zamanında :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 24/12/2006 : 21:48:37
|
tek kelimeyle "büyüleyici". |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 24/12/2006 : 21:54:07
|
Büyüleyiciydi gerçekten, sırf sesi için bile evlenilir kendisiyle. Gotik yapsın o yaw, müthiş olur. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|