AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rtw
Üye

Turkey
İleti 582

İletim - 03/01/2007 :  20:52:17  Bilgileri Göster  Rtw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi film resmen GORA kopyası espiriler cıvık ama insanı güldürüyor onun nedeni de çok kolay gülmem.

-- Try not. Do. Or do not. There is no try --

painkıller
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/01/2007 :  13:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abı bence malı cem yılmaz bu tur komıklık yapan kısıler fılde oynatılmasın kendılerıne gore bır fılde oynasın ne zaman adam gıbı bır fıl yaptılarkı mesela yabancıların kı kadar gercekcı degıl yıne fılm batmıs
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 11/01/2007 :  01:31:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cem Yılmaz'ın, kendi filminde, kendini oynatması kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca Türkiye'de en çok ilgi çeken tür, komedi. Doğal olarak da gerçekçilik pek aranmıyor. Hele ki böyle absürt bir filmde hiç aranmaz, aranmamalı da.

Ek olarak; onlar fil değil, film.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/01/2007 :  10:34:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye'de ilgi çeken bir başka tür de korku kanımca...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 11/01/2007 :  12:17:53  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
'ayı boğan düğümü attım' fragmanın da görmüştüm söz çok hoştu :) ama tabi film in geneline bakhmadan iyi olup olmadığını söyleyemeyiz. bulunduğum yerde sinema olmadığı için gidemiyorum malesef vcd 3 aya kadar çıkar muhtemelen.. o zaman izleyip görücez....

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000