doğru bu bağlantıda yemeyebilir ben bile 512 k bağlantıyla bazen takılıyorum aşşaası zor oynatır kanaatimce bu arada internetten oynayan hiç türk olmamasına çok şaşırmamak lazım yüksek hızlı bağlantı pek yaygın değil onun için de telekoma ve ulaştırma bakanlığına bol bol sövmek lazım
şunu söylemeliyim ki internetten oynadığımız zaman hiç birimiz görev apma peşinde olmuyoruz kesme doğrama biçme vesair ile uğraşıyoruz bu olayın bazzen tadını kaçırabiliyor. o bakımdan lan dan arkadaşlarınla görevleri yaparaktan oynamak daha eylenceli. versiyonu 1.1 r çıkarınca ehb krallığının haricinde bir başka bölge ve yeni görevler de ekleniyor. bu da oyunu daha sürükleyici kılıyo.
tolga kardeş yöneticiler uyarmadan ben uyarıyım dedim öle arr arda msj atmak yasak yeni üyesin haberin yok galiba pek hoş karşılanmaz kızarlar sonra oke :))
insanlar yazsınlar ama kurallarıyla yazsınlar diye. On tane cümleyi on ayrı msj da yazmak iyi midir? Değildir, o yüzden msj larda edit denen bir fonksiyon var ki aklımıza gelen değişiklikleri msj ı editleyerek ekleyebilelim...