AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Dungeon siege
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 13/07/2003 :  23:19:45  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru bu bağlantıda yemeyebilir ben bile 512 k bağlantıyla bazen takılıyorum aşşaası zor oynatır kanaatimce bu arada internetten oynayan hiç türk olmamasına çok şaşırmamak lazım yüksek hızlı bağlantı pek yaygın değil onun için de telekoma ve ulaştırma bakanlığına bol bol sövmek lazım

şunu söylemeliyim ki internetten oynadığımız zaman hiç birimiz görev apma peşinde olmuyoruz kesme doğrama biçme vesair ile uğraşıyoruz bu olayın bazzen tadını kaçırabiliyor. o bakımdan lan dan arkadaşlarınla görevleri yaparaktan oynamak daha eylenceli. versiyonu 1.1 r çıkarınca ehb krallığının haricinde bir başka bölge ve yeni görevler de ekleniyor. bu da oyunu daha sürükleyici kılıyo.
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 13/07/2003 :  23:23:13  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
böyle iyimi
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 14/07/2003 :  10:39:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tolga kardeş yöneticiler uyarmadan ben uyarıyım dedim öle arr arda msj atmak yasak yeni üyesin haberin yok galiba pek hoş karşılanmaz kızarlar sonra oke :))
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 15/07/2003 :  22:20:48  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
allah allah neden ya insanlar yazsın diye kurulmazmı bu farum olayı tuhaf yani yöneticiler
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 15/07/2003 :  23:02:34  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
insanlar yazsınlar ama kurallarıyla yazsınlar diye. On tane cümleyi on ayrı msj da yazmak iyi midir? Değildir, o yüzden msj larda edit denen bir fonksiyon var ki aklımıza gelen değişiklikleri msj ı editleyerek ekleyebilelim...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000