|
Yazar |
Konu  |
|
byeark
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 01/01/2007 : 12:26:04
|
arkadaslar gs ile baslicam fm 2007 de ama multi oynucas kuzenle o da fb olcak ben ondan daha iyi fm bilgisine sahip olsamda arada yeniyo beni yardim pls benim suanki düsüncelerim söyle kadromu yazayim falan alcaklarim satcaklarim sizden de fikir istiyorum yardim plsss
Taktik: 4-1-3-2
Mondragon(Gk) Mehmet Topuz (Dr) Song (Dc) Tolga Seyhan (Dc) Ergün Penbe (Dl) Yussuf Ayila (Dm) Hasan Sas (Mr) Carrusca (Ml) Jose Sosa (Amc) Ümit Karan (Sc) Necati Ates (Sc)
kadroyu böle düsünüyom ama fikirleri bekliom genede
Alinacaklar Hamit Altintop Mehmet Topuz (Hamiti alirsam Mehmet Topuzu Almam :D) Yussuf Ayila Jose Sosa Gravgaard Cesar Delgado Hakan Yakin Yasin Karaça Deniz Baykara
Satilcaklar Tomas Inamatoto Hasan Kabze Sasa Ilic Fevzi Elmas Emre Asik
|
Byeark |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 01/01/2007 : 19:48:37
|
Forevete Marcelo Salas'ı al. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|