AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bilgisayar toparlamak istiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

meaw
Üye

İleti 4

İletim - 13/01/2004 :  21:41:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanıtlarınızdan dolayı teşekkür ederim...
KBulunduğum şehir (Kütahya) bilgisayar piyasasında oldukça geri kalmış. Parçaların tamamını istanbuldan almak zorunda kalacağım; yada en yakın Eskişehir. böyle bir durumda bilgisiz olursam rahat aldanırım. markalar hakkında bilgi sahibi olmalıyım(Özellikle ram,anakart). İnternetten sadece fiyatlarını araştırabiliyorum. Tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Sadece ekran kartı ve işlemci konusunda karalıyım (ucuza buldum) amd2000, ge force fx5200... Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 13/01/2004 :  22:02:26  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ram olarak Kingstone'u önerebilirim.
anakarta gelnce,:
Stabilitesi yüksek olan ASUS nForce 2 Ultra-400 tercihimdir ama fiyatı biraz pahalıdır. Eğer çok kurcalamak istersen, ASUS'tan ucuz olan EPoX var.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/01/2004 :  09:34:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"radeon larda çok pahalı ama" (catapchart)

bence ekran kartı sorunu yaşamak istemiyorsan radeonu öneririm ucuzlarıda var radeon ların ama haklarını veriyolar.bende radeon 7000ve 32mbsdram, geaforce4 mx440 64mb ddr,ve en son thailendtan aldığım radeon9700pro 128mb ddr var.alış sırasına göre yazdım ama bence geaforceye hiç özenme derim benim 1.yazdığım radeon emin olki 2.yazdığım geaforceden daha iyi.ekran kartı deyince radeondan şaşma.(sıkıntı yaşamak istemiyosan!)ram olarak kingston en iyisi onuda 256 mb ama ddr400 al.anakartınıda ddr 400 ü desteklicek bi şekilde al.bemce sen anakart için ne yap biliyomusun?hemen git ocak ayında yani bu ay chip dergisi al orda bu ay anakartlar ayrıntılı olarak vazıyo ordan soru sorabilirsin bana fiyatı ise 5 milyon

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/01/2004 :  11:12:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer bilgisayarın özelliklerini tam olarak yazarsan sana bi fiyat verebilirim anlaşırsak satarım i.tatlici@mynet.com

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git

erdal_can
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 27/01/2004 :  22:15:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fx5600 ve üstü oyun için idealdir. amd işlemcilerde gayet iyi

İYİ EĞLENCELER
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla