Microsoft Fligh Simulator X'den bahsediyorum. Bildiğiniz gibi oyun yeni çıktı. Oyunla ilgili internetteki görüntülere baktıktan sonra oyunu almaya kesin karar verdim.
Bu oyunun serilerini daha önce oynayan oldumu aranızda? Ben hiç oynamadım ilk defa denicem(satın alınca tabi). Şu ana kadar incelediğim kadarıyla çok gerçekçi ve de zevkli bir oyun.
Düşünceleriniz için bir kaç video seçtim. Fiyatına gelince... Baya bi fazla hem de çok. Standart paketi biraz daha uygun ancak Deluxe Edition paketinde daha fazla içerik var. Bu paketin fiyatı da 90 YTL. Bir oyuna bu kadar para verilir mi? Tabiki verilmez aslında yazık o paraya ama bu oyun da kaçırılmayacak cinsten. Tabi bu da benim düşüncem. :))
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ben ilk olarak Flight simulatör 98 i oynamıştım.Güzel bir oyun gercekten grafiklerde suan daha iyi tabiki vede gamepadle oynayınca daha bi zevkli oluyor
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........