AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 warcraft doda?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

mynumberone
Üye

Turkey
İleti 115

İletim - 19/01/2007 :  19:40:19  Bilgileri Göster  mynumberone'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler warcraft doda nın cd si felan mı var yoksa internetten patch gibi mi indiriliyor gecen cdciye gittim warcraft doda varmı dedim adam oyle bisey yok dedi frozen throne var dedi

S3L4ML4R

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 28/01/2007 :  02:27:28  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş frozen throne'u yükleyip patchlerini de yükleyip internetten haritaları indirmen gerekiyor.
Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 29/01/2007 :  13:55:55  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dota dan nasıl uyelık alcaz?
Sayfanın En Üstüne Git

shadowibik
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 19/09/2007 :  20:30:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
patch ler nasıl yükleniyo ?
Sayfanın En Üstüne Git

fosfolipid
Üye

İleti 80

İletim - 21/09/2007 :  23:04:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dota warcraftta bulunan bir haritadır.Once oyunu yuklersınız sonra haritayı dota klasorundekı harıtaların ıcıne atarsınız.İnternetten oynamak için gereken patch i yukledıkten sonra crack yapmayacaksınız.Ayrıntılı bilgi warcraft bolumunde var bakabılırsınız kısaca anlattım.

Burayıda okuyabilirsiniz http://warcraftdota.blogcu.com/3058658/
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/09/2007 :  00:09:23  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konu dışı: ya senle bi oynayamadık xD euroya girmez misin artık :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.14 Snitz Forums 2000