|
Yazar |
Konu  |
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 08/02/2007 : 00:41:45
|
Nedenmi oynuyoruz... İçimdeki çoçuğu öldürmemek için.Eğer onuda kaybedersem hayallerin tek tek bittiği şu yalan dünyada makinaya dönüşüp ev-iş den hayallere yer kalmayacağı için... İnsanların ne dediği benim için önemsiz,ben oyun oynarken tüm dertlerimi arkada bırakıp tek derdimin bir sonraki seviyeye ulaşmaksa, yok akbilim bitti yok arabanın vergisi gelmiş yok şuna zam buna zam yok iş yerinde birileri kuyunu kazıyomuş yok kız kapris yapıyomuş fln umrumda deel.. Önemli olan ne biliyormusunuz o ekrandaki " KAZANDIN " yazısı gerisi yalan.Oyun sana evrakları zamanında teslim ettinmi veya okullular için ödevini yaptınmı diye sormaz verdiğin emeği görür takdir eder ödüllendirir.Gerçek budur.....
|
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/02/2007 : 09:15:35
|
hiç bir fikrim yok.sadece oynayınca kendimden geçtiğimi biliyorum :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 11/02/2007 : 22:46:57
|
alıntı: bombula tarafından yazılan:
Nedenmi oynuyoruz... İçimdeki çoçuğu öldürmemek için.Eğer onuda kaybedersem hayallerin tek tek bittiği şu yalan dünyada makinaya dönüşüp ev-iş den hayallere yer kalmayacağı için... İnsanların ne dediği benim için önemsiz,ben oyun oynarken tüm dertlerimi arkada bırakıp tek derdimin bir sonraki seviyeye ulaşmaksa, yok akbilim bitti yok arabanın vergisi gelmiş yok şuna zam buna zam yok iş yerinde birileri kuyunu kazıyomuş yok kız kapris yapıyomuş fln umrumda deel.. Önemli olan ne biliyormusunuz o ekrandaki " KAZANDIN " yazısı gerisi yalan.Oyun sana evrakları zamanında teslim ettinmi veya okullular için ödevini yaptınmı diye sormaz verdiğin emeği görür takdir eder ödüllendirir.Gerçek budur.....
Kesinlikle... Oyunda ne kadar kaybedersen kaybet kaldığın yerden devam edebilirsin. Zaman işlemez. |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 11/02/2007 : 23:09:36
|
alıntı: header tarafından yazılan:
Neden mi kardeşim çünkü bunlar bize gerçekleri gösteriyor örnek bi oyun ismi söylüyeyim belki bilirsiniz belki bilmessiniz ör:yüzüklerin efendisi orda savaş oluyor tabiki savaş tek orda deil dünyada bakın fark yok ikisndede olan şey ör:bir tane daha söylüyeyim herkesin sevdigi oyunlardan counter strike burda ise öyle adam vurma dünyada ise herşey yani adam öldürme bıçaklama fark yoktur herşey dünyada olan şeyler yapılır..
asşknfkjasfbgskhdfbsdkhfbshfbsdjhvsdfgsfgss
Allahım oneeee öldüm yaa |KRONDOR| ya zaten bu mesaja güldüm sonra alta indim senin mesajını okudum bidaha öldüm bide ciddi ciddi cevap yazmış.               
Koptum ben öldüm allahım yaaaa |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 12/02/2007 : 00:36:31
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Allahım oneeee öldüm yaa |KRONDOR| ya zaten bu mesaja güldüm sonra alta indim senin mesajını okudum bidaha öldüm bide ciddi ciddi cevap yazmış.               
Koptum ben öldüm allahım yaaaa
Sence ciddi ciddi cevap mı vermiş? |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|