AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 age offf off mytology titans off help
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

joe_pslk
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 25/01/2007 :  16:31:56  Bilgileri Göster  joe_pslk için bir AOL İletisi Gönder  joe_pslk için bir ICQ İletisi Gönder  joe_pslk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  joe_pslk için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben age of myt. titans yukledim ama harita secemiom ülke secemiom ilerlemeli bölümü de ilerlemior ne kadar kazan samda ilerlemior :((( help bu oyunun patch i varmi ?

site manyak olmus :D cok begendk ark larla

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 05/02/2007 :  11:47:54  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım ilk önce Age Of Myhtology'yi yükleyeceksin(titan olmayanını).Sonrada titan sürümünü yükleyeceksin.Çünkü Age Of Myhtology:Titan'ın sadece ek paketi piyasada.İlk önce oyunun ilk halini alacaksın sonrada yamaları yükleyeceksin.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

scream_34
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 07/02/2007 :  21:25:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ya woof woof ve sabotajcı şifresi ve araba şifresi age of kingsin mi yoksa o bir in şifresimi?

ThE Rog İs ßaCk
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 07/02/2007 :  22:44:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet age of Empires'in hilesi

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

şazoş
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 18/04/2007 :  21:36:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaş siz bu konun üstünde niye tartışıyorsunuz tartışıyonuz tartışıyonuz bir şey çıkartamıyorsunuz şu oyunu atın gitsin milattan kalma bir oyun mesela empire earth 2 diye oyun var süper.

yes
Sayfanın En Üstüne Git

12cem12_12
Üye

İleti 3

İletim - 05/05/2007 :  20:16:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belliki oyun demo yada cd de sorun var
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: