|
Yazar |
Konu  |
husamETTİN
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 29/01/2007 : 00:28:15
|
beyler bu yeni oyunada öncekinde olduğu gibi bir ek paket çıkacak mı bilgisi olan varmı acep?belki biraz erken ama... |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/01/2007 : 03:51:45
|
Biraz değil bayağı bi erken kardeşim =) Eski tecrubelere dayanarak söylüyorum, çıkma ihtimali yüksek. Artı konu başlığı biraz alakasız olmuş... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/02/2007 : 12:30:25
|
ya ben oyun dünyasından ne uzak kalmışım böyle.oyunun çıktığından haberim bile yok.almadan önece nasıl bir oyun olduğunu söyklerseniz sevinirm.rtw çok hoşuma gitmişti.bu oyunda için düşünceleriniz nedir?
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/02/2007 : 15:41:18
|
sistemin iyiyse kaçırma derim! büyük ihtimal ek paket çıkarırlar ki baya erken bunu konuşmaya |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/02/2007 : 15:56:44
|
hıms sistem kaldırır herhalede.ama yinede ben bi yazayım. p4 1.8 512 mb ram 64 mb ekrankartı (ekran kartının 64 olduğuna bakmayın.ne oyunlar kaldırdı :D ) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/02/2007 : 22:39:06
|
ekrankartı gerçekten zorlarda grafikleri low yaparsan çalışabilir... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|