AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 dota'da nasıl şifre alırız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 29/01/2007 :  11:07:58  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar başlıktada oldugu gıbı dota da acc almak ıstıyorum nasıl alırım?

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 29/01/2007 :  11:41:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dota nedir?

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 29/01/2007 :  13:38:30  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dota warcraft frozen tools un ınternet sörvır ı gıbı bışı
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 29/01/2007 :  13:51:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anlamadım ama warcraft oynamıyorum ozaman bir bilgim yok (neyse parazit yapmayım)

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 29/01/2007 :  13:58:39  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dota bır bölumu ama buraya yazmıcaktım warcraft bölumune gır orda ayrıntılı yazıyo bu bölum e yanlışlıkla yazdım
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000