AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 mafia
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 2

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 17/01/2004 :  17:52:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar daha önce yazılan mafia oyununun türkçe yamasıyla ilgili olan mesajı okudum ve yükledim... ama ben konuşmaların türkçe altyazı olmasını istiyorum. yani indirilen yamada sadece görevler ve menü seçenekleri türkçe.kısacası mafianın türkçe altyazılarını istiyorum.teşekkürler..

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 17/01/2004 :  17:55:50  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
er_ac bu türkçe yamayı nerden yükledin?
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 17/01/2004 :  18:25:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.turkceyama.com/Aciklama.asp?id=716

Bir deneyin.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 17/01/2004 :  18:37:11  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bora abi belki oradan yüklemiştir diye link vermediydim de neyse sen vermişin linki
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 18/01/2004 :  11:16:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet sizin verdiğiniz adresten yükledim hiçbir işe yaramadı bide orada bir tane daha türkçe yaması var oyunun oda sadece menüleri falan türkçe yapıyor ingilizcesine alıştığım için herşeyi birbirine karıştırdım neyse teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

onurjor
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/01/2004 :  12:54:42  Bilgileri Göster  onurjor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir adamı takip ediyoruz ve bir iskeleye geliyoruz kuleler var ve tren yolları var bu iskele gibi yerde ben burdaki tüm adamları oldurdum fakat sanırım bir treni hareket ettirip o adamın saklandığı yerin kapısını kırmam gerekiyor.Ben bunu başaramadım nasıl olucak acaba
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000