arkadaşlar daha önce yazılan mafia oyununun türkçe yamasıyla ilgili olan mesajı okudum ve yükledim... ama ben konuşmaların türkçe altyazı olmasını istiyorum. yani indirilen yamada sadece görevler ve menü seçenekleri türkçe.kısacası mafianın türkçe altyazılarını istiyorum.teşekkürler..
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
ewet sizin verdiğiniz adresten yükledim hiçbir işe yaramadı bide orada bir tane daha türkçe yaması var oyunun oda sadece menüleri falan türkçe yapıyor ingilizcesine alıştığım için herşeyi birbirine karıştırdım neyse teşekkürler...
bir adamı takip ediyoruz ve bir iskeleye geliyoruz kuleler var ve tren yolları var bu iskele gibi yerde ben burdaki tüm adamları oldurdum fakat sanırım bir treni hareket ettirip o adamın saklandığı yerin kapısını kırmam gerekiyor.Ben bunu başaramadım nasıl olucak acaba