|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/02/2007 : 01:33:27
|
kondom ne?
koptum gecenin bu saatinde yaaaa :D zuhahahaha,muhahahaha,nihahahaha |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 04/02/2007 : 03:29:52
|
Forum tarihine geçecek bir soru oldu :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 04/02/2007 : 10:23:32
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Hamileliği önlediği gibi cinsel ilişki yoluyla insanlara bulaşabilecek hastalıkları da önler. Çeşitli renk, boyut ve koku seçenekleri vardır.
En üsluplu yolundan anlatmaya çalıştım.=)
Yannız o soru kadar şu anlatışda komedi.Coğrafya yada tarih dersi gibi anlattın.Kondom hamileliği önlediği gibi çeşitli boyutlarda ve renklerdede bulunur.En çok Marmara Böölgesinde bulunan kondom sosyalci aklıma geldi allah pelanı vermesin kadın gözümün önünde canlandı.      |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 04/02/2007 : 11:36:43
|
umarim anlamissindir |
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 04/02/2007 : 12:01:21
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Hamileliği önlediği gibi cinsel ilişki yoluyla insanlara bulaşabilecek hastalıkları da önler. Çeşitli renk, boyut ve koku seçenekleri vardır.
En üsluplu yolundan anlatmaya çalıştım.=)
Yannız o soru kadar şu anlatışda komedi.Coğrafya yada tarih dersi gibi anlattın.Kondom hamileliği önlediği gibi çeşitli boyutlarda ve renklerdede bulunur.En çok Marmara Böölgesinde bulunan kondom sosyalci aklıma geldi allah pelanı vermesin kadın gözümün önünde canlandı.     
Olay orda bitio zaten :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|