|
Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/02/2007 : 18:12:21
|
Arkadaşlar Red Alert 2'nin türkçesini verirmisiniz? (lütfen direkt link verin google'ye gel copy/paste yap gibi şeyler söyliyecekseniz cevap yazmayın). |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/02/2007 : 19:12:19
|
Gelmiştir, gelmiştir. :D Ayrıca sağol. ;) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/02/2007 : 19:41:49
|
fatih abi Türlçe yazmışın diğer keywordleri girmesen napcen :p |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/02/2007 : 20:08:34
|
Zaten -k ile yazıncada bir şey fark etmiyor(muş):). |
 |
|
|