arkadaşlar ben yakında; p4 2.8 533mhz asus dual ddr 800 mhz 6x ses+lan,sata seagate barracuda 40 gb 7.200 rpm harddisc gigabyte geforce fx5900 128 mb iki tane 256ddr 400 mhz ram windows xp"pro" yu içinde barındıran bir sistem alca.ama bazıları dio ki fx lerde çok sorun var radeon 9800 al.ama onlarında aralarındaki fiyat farkı çok fazla.siz bu konuda ve alacağım sistem hakıında ne düşünüosunuz?
şimd şöyle benim görüşüme göre radeon ve fx'in amaçları ayrı. biri grafiksel yani grafik dizayncısı falansa senin için daha sağlıklı ama oyun ağırlıklı bir sistem kuracaksan fx al. ayrıca fxlerde şöyle bir sorun var her zaman olduğu gibi en son driverlar hep sorun çıkarır ve fxlerde de çıkarıyo oyuzden 3 ve ya 4 versiyon önceki driverı kuracaksın. 54.03 çıkmasına rağmen ben 44.03 ü kullanıyorum (Geforce Fx 5200 128MB ram) ve bu nvidianın fx serisinin en sorunlu chipsetlerinden biri. ve inanki daha sorun yaşamadım o yuzden yazılımda donanım kadar önemli. yine ekran kartından iyi performans almak istiyorsan hatasız olan sürümü kullanacaksın o yuzden radeon olmus fx olmus o kadar da fark etmez. radeon a daha fazla para veririsin o kadar. bide radeon alacaksan sakın his veya ati dışında alma.
arkadaşlar siz uçmuşşunuz yaw ben burda onboard Sis le nfsu yu oynamaya çalışıorum en kotusunden:p kardeş ama senin yerinde olsam ekran kartını garantili bulabilirsem ati 9500 pro felen alırdım rami biraz yuksek tutardım corsair baba ramler çıkarıyo.yada alıcaksan ekran kartının en babasını al.