Bence de.Komik gelip gelmemesi kişiden kişiye değişir.Yok komik gelmedi, bu ne böyle gibi mesajlarla arkadaşınızı bozmaya çalışmanıza gerek yok.Yorum yapmak zorunda değilsiniz.Son zamanlarda forumda bu tip şeyşerle çokça karşılaşıyorum ve açıkçası bundan rahatsız oluyorum.Forumun bir ara olduğu gibi huzursuz ve gergin günlere dönmemesi için lütfen iletilerinizi gönderirken bir kez daha okuyun.Ayrıca neyin yayınlanıp yayınlanmaması gerektiği konusunda yöneticilerin daha ehil olduğunu hatırlatmak isterim.Bu iletim özellikle birilerine karşı değildir, genele hitaben yazılmıştır.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bence de.Komik gelip gelmemesi kişiden kişiye değişir.Yok komik gelmedi, bu ne böyle gibi mesajlarla arkadaşınızı bozmaya çalışmanıza gerek yok.Yorum yapmak zorunda değilsiniz.Son zamanlarda forumda bu tip şeyşerle çokça karşılaşıyorum ve açıkçası bundan rahatsız oluyorum.Forumun bir ara olduğu gibi huzursuz ve gergin günlere dönmemesi için lütfen iletilerinizi gönderirken bir kez daha okuyun.Ayrıca neyin yayınlanıp yayınlanmaması gerektiği konusunda yöneticilerin daha ehil olduğunu hatırlatmak isterim.Bu iletim özellikle birilerine karşı değildir, genele hitaben yazılmıştır.
kesinlikle katılıyorum.ayrıca olayda baştan aşağa komik zaten tiramisunun bakkalda aranmasından bakkalın verdiği cevaba kadar.benim kızdığım nokta da bu konuya veya diğerlerine bu nasıl konu diye sırf eleştirmiş olmak için eleştiren arkadaşların kendi mesaj attıkları veya açtıkları konuların hakkaten çok gerekli konular olması:S benim iletim ise genele değil yukarıda belirttiğim arkadaşlaradır:S