AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Adventure Oyuncusuyum Diyosan Bunu Çöz de Görim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Pirecik
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 19/01/2004 :  15:54:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Traitors Gate 2 Hakkında Bir Kaç sorum olacak Bazı yerlerde Takıldım. Takıldıgım Yerise;Tam bolum Adını Bimiyorum ama başlarda bir yer Yılanlı Bir Oda Büyük Bir Yılan Heykeli var.Ve heykelin Yanlarında Altın Sarısından küçük yılanlar var.Ordan Büyük Yılan Heykelinin Göbeginden sarı bir anahtar aldım.Sonra başka bir yere Gittim bir asa aldım. Buyuk keskin baltalar tavandan sallanıyo onlara carptıgında oluyosun sonra ordan cıktım baska bir odaya gittim.Yılanın gogsunden aldıgım anahtarla Odanın Duvarın'daki mızraklar var.Onları aktif hale getirdim cekince Oda da Karşılıklı İki demir parmaklıklar var Onlar açıldı.Oralardan iki baslık aldım yuvarlak resim var içi donuyo onun kollarına taktım resmi tamamladım bi anda arkamda zeminin bir bolumu asansor gibi yukarı dogru kalktı ben asagıda kaldım onu nasıl geri indirrim yukarıda tavandabir giris var oraya ulasamıyorum. bana yardımcı olun pls

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 19/01/2004 :  17:01:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gamesover.com/Traitors_Gate_2/Traitors%20Gate%202%20walkthrough.htm
Arada bir başvurduğum bir site burdan bak istersen(orta ingilizce yeterli benim gibi:)Belki faydası olur veya oynayan bir oyuncu söyler.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

okanali1995
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/07/2006 :  15:09:09  Bilgileri Göster  okanali1995'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yuvarlak resim aşağıda kaldıysa başlıkları almayı dene
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000