AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of Empires 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/02/2007 :  19:09:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya millet bi konuda yardımınız gerekli bu bölümde ilk kez yazıorm.
ya age of 3 oynayanlar bilir müttefiklerimize saldır emri werebiliyoruz.ben müttefiklerime saldır emri werdiğimde beni dinlemiyorlar saldırmıyorlar aksine tam olarak adamlarını geri çekiyorlar.gelişmediği için yapıyor diye düşünmüştüm ama daha sonra adamın ülkesini inceledim baya da bi gelişmiş askerleri fln gelişmiş kalabalık bi ordusu wardı.üstelik emri werdiğimde "alright" die cewap bile weriyordu ama saldırmıyor.sizce bunun nedeni nedir bi bug'mı yoksa bndn kaynaklanan bi sorun mu??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kitten
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 04/03/2007 :  13:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aaaaaaaaaaa.......bu bende de oluyor bilgisayar sizi dinlemek zorunda olmadığından bu bir bug değil...

The Kitty
Sayfanın En Üstüne Git

şazoş
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 06/03/2007 :  21:27:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyun güzel ama müttefikler dinlemiyor buda bir işe yaramıyor ne anladım o dursun biz savaşalım ozamn sana iyi bir önerim var.empire earth 2 çok güzel uçak tank var .mühtiş

yes
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 20/03/2007 :  21:23:26  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçek hayatta müttefiklerinize her sözünüzü geçirebiliyo musunuz peki bunu bir de düşünün beyler :)
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 23/03/2007 :  13:31:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler oyuna konsantre olun ve saldırııııın

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

Hobbit King
Üye

İleti 8

İletim - 24/03/2007 :  17:18:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşlar ben iki defa şifresiz bir şekilde oyunu bitiren biri olarak soruyorum ki yardıma ihtiyacı olan war mi(War of Chiefs mi dir nedir sormayın ona cevap veremem?)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000