|
Yazar |
Konu  |
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 17/02/2007 : 21:56:51
|
bülent ersoy un tabiriyle 'FEVKALADENİN FEVKİNDE' yani mükemmel!!! |
 |
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/02/2007 : 19:15:31
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
Bildiğiniz gibi Matrix Reloaded filminte Link karakteri ile tanıştık ve filimde "Link, bana en yakın çıkışı bul" diyaloglarını duyduk.
Bu da işin mizahi kısmı :) -----------------------------------------------------------------
- Link bana en yakin çikisi bul - en yakini arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi - iyi bari birseyler atistirayim; Link bana en yakin kebapçiyi bul - abi sende suyunu çikardin - tamam telefon numarasini ver yeter
- Link bana en yakin cikisi bul - abi sag tarafinda Sisli Etfal binasi var, goruyor musun? - evet? - ya ben onu göremiyom be abi.. - allah Link buradan bir cikayim! hele buradan bir cikayim!
- Link bana en yakin çikisi bul - sayin abim, ikinci köprüye girmisin sen. yok artik bi çikis senin için. - desene tutulucaz iki saat bu trafikte. eee Link anlat bakalim... - Link beni ara konturum bitiyor
- Link bana en yakin cikisi bul! - hocam en yakin cikis iki sokak otede ama sen Husrev Gerede'den git orada bir tekel bayii var, oradan iki kisa Camel da alirsan cok sevinirim abi. - senin bulacagin cikisin ben varya Link.... - aman abi uzatma iste.. soket olsa ben girer alirim biliyorsun.. - o zaman bana acilen para ustunu butun almak icin fazladan para verme programini yukle.. - sendedir abi
- Link bana en yakin çikisi bul - burasi Inönü burdan çikis yok
- Link bana en yakin cikisi bul!(Neo) - yok ya Trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra basin sıkıştımı Link gel beni kurtar - haydaa sirasi mi kardesim simdi bak Morpheus'u veriyorum. - alo Link bozuntusu kafayi yiyeceksin bak - aman abi ozur dilerim
- Link bana en yakin cikisi bul - git kendin bul kaldirma beni yerimden - lan bana bak oraya gelir senin attigin mermileri tek el hareketiyle durdururum - ben de senin fisini cekerim - lannn noluyoo şşş dur laa....
NOT: Bazı yerlerini düzeltmek zorunda kaldım.
Link bana en yakin çikisi bul - burasi Inönü burdan çikis yok  |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/02/2007 : 22:11:39
|
- Link bana en yakin çikisi bul - burasi Inönü burdan çikis yok
kop |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 22/02/2007 : 16:56:39
|
lınk bana en yakın cıkısı bul kapıdan dısarı cık yeter hihihihihi |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|