AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 P4 1.8 Vs. AMD ve Sistem Yardımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 20/01/2004 :  20:28:10  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm arkadaşlar.Benim sizden ricam yardımlarınızı ve bilginizi esirgememeniz.Ben Su intel P4 1.8 işlemci 'vektron' adında 256Mb 333Mhz ama 224Mb diye gozukuyo nedenini bilmiorum?gigabyte mainboard sahibiyim modelini tam bilmiorum ismi çok karışık ama ustunde Sis 650_651_M650_740 die bi ekran kartı var bide La Conte die Tv kartı var.tahmin edeceginiz gibi sistemden hiç memnun deilim.Herkez AMD diyo acaba acaba AMD 2.5 felen bundan baya iyi olurmu.board'u da degiştircem mecburen ya bana şu an mesela Need 4 speed undergorund'u çok kasmadan oynayabilecegim 1 sistem lazım anlayacagınız.2. el fiyatlarını bilen arkadaşlar bana ne kadara malolacağını aşagı yukarı soyleyebilirlermi.ramı felen komple satıcam.Lutfen bilgisayarı toplattıgım yerden bilgili arkadaşlar yardım etsinlerki çogunuz oylesinizdir:)şu konuyu 1 tartışalım.

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 21/01/2004 :  14:38:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vallaha bende celeron 2.600 var 127mb geforce fx 5200 var benim ramimde işlemcim 400 mhz de çalıştığı için 224mhz de çalışıo benim ram 400mhz seninkide işlemcin 533 mhz olduğu için 224mhz de çalışıodur veya boardun desteklemiyodur ondan. ayrıca bu sistemle ben nfsu yu çok iyi oynuyorum. celeron 2.6 yı kartını bilmiyorum ama herhalde ana kartını değiştirmeden kullanabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/01/2004 :  11:35:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni alcan ben derim ki almışken p4 al.ramini ya bostan ayarı yapılmamıştır yada anakartın desteklemiyodur.san anakart alcaksan
asusp4p 800s modelini öneririm.yede ramin markasından olabilir markalı tavsiye ederim onuda kingston derim

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000