AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 en sonunda çıktı!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 21/01/2004 :  14:24:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve arkadaşlar en sonunda 1.dünya savaşının oyunu çıktı adı:Entente:WWI Battlefields oyunda 5 ülkeyi yönetebiliyoruz maalesef türkler yok ingiltere,rusya,avusturya,almanya ve fransa var oyun birazda gıcığıma gitti hep türkleri öldürüyoruz görüntüler cossacks ve red alertin görüntülerine benziyor yani oyunun türü strateji güzel oyun almanızı tavsiye ederim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

trail_blazers
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 25/01/2004 :  00:03:04  Bilgileri Göster  trail_blazers için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
wolverine bu oyunun minimum reguirements ı ne biliyomusun
ve sence red alert gibi multiplayer oynanabilecek bi oyun mu daha
oyunu hiç görmedim de ama anlattığın kadarıyla almayı düşünüyorum
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 27/01/2004 :  09:02:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aşırı milliyetçiymişim gibi olsada o oyunda Türkler olmadan oynamam.Yinede 1. Dünya Savaşı iyi düşünülmüş ama Türkler olmadan ben yokum.Ne kahramanlıklar yapıldı.Aslında bu 1.Dünya Savaşı oyununu strateji yapmak yerine aksiyon yapsalardı yine belki alabilirdim.Çünkü düşünsenize siz Türk'sünüz ve Çanakkale Boğazını savunuyorsunuz.Bence Call Of Duty kadar güzel olur.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 27/01/2004 :  12:24:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
minimum regirements'inin bilmiyorum multiplayer'ı yok herhalde hiç dikkatimi çekmedi

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

composer
Üye

Turkey
İleti 119

İletim - 04/02/2004 :  16:43:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden Türkleri koymazlarki? I.Dünya Savaşı'nın en önemli unsurlarından biri Osmanlı'nın savaşa girmesi. Çanakkale'de, Filistin'de, Doğu'da yapılan büyük kahramanlıkları nasıl gözardı edip Türkleri koymuyorlar oyuna anlamıyorum. Büyük saçmalık! Ama bende düşünüyordum bu aralar şöyle bir I.Dünya Savaşı oyunu çıksın diye. Bu konuyu açtığın iyi oldu wolverine sağol. (Bu arada oyunda Müttefik kuvvetlerle oynasak da Çanakkale'yi geçebileceğimizi hiç sanmıyorum; tabii oyunda gerçekler iyi yansıtılmışsa..)

"Topraktan kopuk olan her müzik ölmeye mahkumdur!"

Béla Bartok
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 04/02/2004 :  17:01:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya okudum ve çok gıcık kaptım nasıl türkleri koymazlar ya bence bu büyük bir ayıp sizcede değilmi??? hem ayıp hem saygısızlık yani başka bişi değil zaten ben bunu anlamıyorum ya bütün oyunlarda her devlet var yani adam mozambik cumhuriyetini koymuş nerdeyse ama türkiyeyi koymamış yani koysan ölcenmi be adam bu arada o oyunun multisi varmı wolverin bi araştırırmısın acaba almayı planlıyorumda...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000