AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Son Harften İngilizce Sözcük Kelime Oyunu Bulmaca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 64

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/02/2007 :  23:11:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Bence ilkokul İngilizce okuma bayramlarında yapılan bu uygulamanın buraya taşınmasına gerek yoktu. "Ama İngilizcemiz gelişiyor" gibi sudan bir sebep suncak olan varsa, aşağıdaki link daha yardımcı olabilir. "A bura Serbest Bölüm vs." diyecek olan varsa da bulandırmasın ortamı. :)
www.zargan.com

Hocam senin mesajlarına dikkat ediyorum da devamlı eleştri yapıyorsun, ona bakarsan benim de hoşuma gitmeyen bir çok konu var. İlkokul ingilizcesi muhabbeti iyi değil, ilkokulu geçeli bayağı süre oldu.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 27/02/2007 :  23:29:45  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Vermesinler eleştirilecek açık o zaman. :P Benim konuya mesaj atarken şunları bir eleştireyim de girsinler yerin dibine gibi hin düşüncelerim olmuyor. Sadece forumda hafif daha ciddi konular görmek beni mutlu edecek. Biz de açtık zamanında şimdi ciddi olmadığını iddia ettiğim konuları. Bizi de gelip uyardılar. Sıra bizlerde. Şimdi de en azından forum ortalamasında konular açtığımı ve mesajlar gönderdiğimi düşünüyorum. Demek ihtarlar belli bir sayıyı aşınca etki etmeye başlıyormuş.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/02/2007 :  23:36:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle olsun. Muhakkak bizim de eleştrildiğimiz zamanlar oldu. Biz de dersler çıkardık. Ama senin şu cümlen : " Bence ilkokul İngilizce okuma bayramlarında yapılan bu uygulamanın buraya taşınmasına gerek yoktu." biraz ağır kaçıyor.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 27/02/2007 :  23:43:35  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklısın da. Dediğim de yalan değil hani. :) Bu olay belli zaman dilimleri içinde yapılmadığı ve kuralsız olduğu vakit sonu da yok zaten. Aç sözlükten bak bulduğunu koy buraya. Daha yüz binlerce ileti bizi bekliyor demek.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/02/2007 :  11:50:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi son iki veya üç harfden bulalımda yazalım deseniz eyvallah da, son harfden ne oluyor onu anlamadım ben. E yarın bir gün biri gelir "hadi arkadaşlar 1'den bilmem kaça kadar sayalım, başlıyorum 1." derse ne fark var arasında, hayır veritabınına yazık :). Burak, Doruk'un dediğine alınıyorsun ama bana göre son derece doğru bir tespitte bulunmuş.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 64 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000