|
Yazar |
Konu  |
|
assassian06
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 27/02/2007 : 20:14:33
|
slm arkadaşlar ya medieval 2 ile ilgili bi sornum var herkesin uğraştığı sorunlardan biri ekonomi!bu oyunda nasıl para kazanabilir?
tüccarları kullanıyorum ama yeteri kadar kazanamıyorum 50.turnden sonra ekonomim açık vermeye başlıyor ve (-) li hanelerden bir türlü çıkamıyorum ? ne kadar da uğraşşam olmuyor yardımlarınızı BEKLİYORUM şimdiden teşekkürler... |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/02/2007 : 23:15:36
|
Aztekler belli bir yılı geçtikten sonra "New World" olarak ortaya çıkyor. Amerika kıtasında. Bütün devletleri açarsan o devleti görürsün ama oynayamazsın. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/03/2007 : 12:48:20
|
alıntı: assassian06 tarafından yazılan:
tüccarları kullanıyorum ama yeteri kadar kazanamıyorum 50.turnden sonra ekonomim açık vermeye başlıyor ve (-) li hanelerden bir türlü çıkamıyorum ? ne kadar da uğraşşam olmuyor yardımlarınızı BEKLİYORUM şimdiden teşekkürler...
Birincisi aldığın devlete bağlı, ikincisi ise mümkün olduğunca liman yap. Yollarını geliştir, ticaret merkezi ve market yap. Savaşmadığın devletlerle de ticari anlaşmalar yap. Ekonomin düzelecektir. Ekonomi için Moors(Emeviler), Egypt(Mısırlar) ya da Bizans İmparatorluğunu al. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 03/03/2007 : 21:27:35
|
Deniz kenarında yerleri şehir yap.Şehirleri ekonomik olarak kalkındır.Ayrıca büyük ihtimalle bütçe açığın upkeep yüzündendir.Gereksiz askerleri disband et.Bir de sana ufak bi taktik saracen militialar şehirdeyken upkeep ödemezsin onlara   |
By prince |
 |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 08/03/2007 : 13:57:50
|
Her şehrinde tarımı geliştir.. Çok işe yarıyor. |
 |
|