Bu oyunun adını, karakterini cibiliyetini duyan var mı? Nedir bu, Half Life 2 modu mu? Half Life 2 oyununun devamı mı? Bambaşka bir oyun mu? Ne zaman çıkacak? Nerde çıkacak? Nasıl çıkacak? Çok meraklandım valla...
Yukarıda alel acela, panik bir şekilde yazdığım mesajın anlamını yazayım. Basit bir trailer seyrettim. Ağzım açık kaldı! Elinizde gravity gun (hl2 deki anti yerçekimi silahı) gibi bir silah var. Duvara ateş ettiğinizde yuvarlak bir portal açılıyor. ikinci kez bir başka yere ateş edince kapı açılıyor. Bildiğimiz portal! Bir yerden bir yere ışınlanıyorsunuz. Nesneleri taşıyorsunuz. Yerde ve tavanda açıp atlıyorsunuz ve tavandan çıkıyorsunuz. Aynı hızla duvara portal açıp duvardan aynı hızla ileri fırlıyorsunuz. Eğer ayna gibi karşılıklı açarsanız sonsuza dek hareket ediliyor. Bu nasıl bir oyun? Nasıl bir silah bu?
Gelelim bilgi vermeye: Konu ile ilgili yaptığım üç beş haberden dolayı olan bilgilerim, oyunun HL 2 motoru ile yapılan ve Episode 2 ile oyuna katılacak bir mod olduğunu yönünde.
Way anam way. Bu ne güzel moddur böyle :) Ağzım sulandı o modu yapana kurban olayım ben :). Ya yeter arkadaş episode 2 yi bi çıkarmadılar gitti ya seri yarıda kaldı. Alex ve Freeman e trende ne oluyo hala soru işareti. Eğer bu modu episode 2 ye eklerlerse manyak olur :D
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
bu modu biliyordum çok güzel bir mod ama video'yu ilk defa seyrediyorum. tek kelimeyle koptum :D karşıda kutu var almak istiyor, uçurumu görünce kalp kırılıyor fln :)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011