AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 Medal of Honor Pacific Assault
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/03/2007 :  03:55:44  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oyunu yeni aldım. Baya ilerledim, ancak öyle bir yere geldim ki bir türlü çözemedim arkadaş. Oyunun başlarında hani japonların olduğu adada savaşıyorsunuz. Adadan en son bir yaralı pilot kurtarıyorsunuz. Sonra da amfibiler ile kendi geminize gidiyorsunuz. Gemiye binince görev ekranında "Defend USS Nautilus" yazıyor.

Burasını anladım gemiyi korumam gerekiyor. Geminin en üst güvertesinde otomatik silahın başına geçiyorum. Karşımdan yanyana sıralı yaklaşık 6 tane japon uçağı geliyor. En ortadaki ve soldaki uçak torpido bırakıyor ve gemiyi patlatıyor. Ancak ne yaptıysam durduramadım ya da ben beceremedim.

Oynayan arkadaşlar varsa çözüm için yardım bekliyorum... Acayip sinir oldum ya...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

cezayben
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 16/03/2007 :  14:32:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana atılan torpidolara ateş açacan uçaklara değil...
oldukça hızlı olman gerekiyor :)

ALLAH REPİN ''CEZA''SINI VERDİ...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000