AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL Yeni Tarifeler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/03/2007 :  20:08:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Paul Doany, 1 Nisan 2007 tarihinden geçerli olmak üzere genişbant internet (ADSL) kurulum ücretlerinde yüzde 51, erişim ücretlerinde ise yüzde 6 ile yüzde 55 arasında değişen oranlarda indirime gideceklerini açıkladı.

Doany, Radison SAS Otelinde sektörü izleyen gazetecilerle gerçekleştirdiği yemekli toplantıda, ADSL indirimleri hakkında bilgi verdi.

Doany, ADSL talebini karşılamak için bu alanda büyük yatırım yapacaklarını, sabit hatların yüzde 80'inin ADSL hizmeti verebilme kapasitesine erişeceğini kaydetti. Yıl sonu itibariyle kurulu ADSL kapasitesini 6.9 milyon aboneye ulaşacağını belirten Doany, ADSL pazarını büyütmeyi hedeflediklerini ifade etti.

ADSL ücretlerinde internet servis sağlayıcılarına yönelik yapacakları indirimin önemli bir destek olacağını dile getiren Doany, ADSL kurulum ücretlerini yüzde 51 oranında indireceklerini belirtti.

Paul Doany'nin verdiği bilgiye göre, veri akış erişiminde 2024 kbps hızda yüzde 55, 1024 kbps hızda yüzde 38, 512 kbps hızda yüzde 16 ve 256 kbps hızda yüzde 6 oranında indirim yapılacak.

Kotalı ADSL erişim ücretlerinde ise, 1024 kbps hızda 9 GB limitli erişim ücretinde yüzde 35, 6 GB limitlide yüzde 25 indirime gidilecek, 3 GB limitli ise 4 GB limite yükseltilecek.

Kotasız erişimde de 2048 kbps hızda yüzde 44, 1024 kbps hızda yüzde 32, 512 kbps hızda yüzde 14 ve 256 kbps hızda yüzde 3 oranında indirime gidilecek.

AA

alıntıdır

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 07/03/2007 :  20:59:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oh bee 3 gb 4 gb oluyormuş :D en çok buna sevindim artık bişey indirmesemde 3 gb'tı aşıyordu....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/03/2007 :  21:11:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım tek yararı bu 1gb alan artışı olacak. Diğer yandan indirimi zaten hak ediyor durumdayız :). İndirim yapacaklarına yurt dışı çıkış portlarını arttırsalar daha verimli olur.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 07/03/2007 :  21:12:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben indiriminde değilim de 4gb olması iyi..İndirimde %10 fln gelir kanımca..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/03/2007 :  21:39:32  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ztn 3 gb'yi geçmiyor benim indirdiğim. indirim olsa tam süper olur :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 07/03/2007 :  21:52:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de indiriminde değilim ama Baran'ın da dediği gibi yurt dışı çıkış portları sağlamlaştırılsa çok daha iyi olur. Ayrıca yurt dışıyla kıyasladığımızda bağlantı hızlarımız çok düşük, onlara da bir çözüm getirseler iyi olacak. Gerçi hızımız artsa n'olur... Yurtdışına bağlantı hızımız hala düşük.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000