|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/03/2007 : 19:46:19
|
Becerememesi, iyisi, kötüsü olmaz bu işin. Şiir bu hocam :) Herkes şair olabilir, yok ki bunun okulu, yolu, yordamı... Duygu + kaleme bakar iş. Aynen devam ;)
Dip: Kendine de haksızlık etme, gayet güzel yazmışsın, okurken birşeyler hissetirebiliyorsa bana, daha ne?... ;) |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 10/03/2007 : 20:19:11
|
Kıskandım wala hemen bir şiir yazıyorum:P |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 10/03/2007 : 20:45:04
|
Bu da benden olsun madem, biraz depresif:
Güvercin
Sensiz kaldığım gün ölmüştüm ben aslında Ama bir güvercin olarak tekrar geldim hayata Uçabiliyordum... İlk aklıma sen geldin Evine uçtum Pencerene kondum Oradaydın... Seni gördüğüme o kadar çok mutlu olmuştum ki... Cama doğru yöneldin, beni gördün Kaçmadım Camı açıp beni okşadın Bir kez daha bana dokunuyordun o an Seni son bir kez daha hissedebilmiştim Çok şey anlatmak istiyordum sana ama yapamazdım Artık gitme zamanımın geldiğini anladım daha sonra Seni bir günlüğüne bile olsa bir kere daha görmek yeter demiştim çünkü Çok da emindim ki bir günlüğüne bile gelsem dünyaya sen olacaktın kalbimin damarlarında Bıraktım kendimi aşağı Kanatlarımı açmadım, oynatmadım bile Düştüm... Artık hep seninle olacaktım, evinin önündeki kaldırımın üstünde En azından ruhum...
Altuğ |
 |
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 10/03/2007 : 23:11:03
|
Senin siirde güzel olmuş eline saglık |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 10/03/2007 : 23:18:57
|
Vaaaay. Ne cevherler varmış bu forumda yahu? :) |
 |
|
Konu  |