|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/03/2007 : 15:34:47
|
Yöneticiler işin içine girince hep böyle oluyor zaten :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 13/03/2007 : 18:45:13
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Bu da benden olsun madem, biraz depresif:
Güvercin
Sensiz kaldığım gün ölmüştüm ben aslında Ama bir güvercin olarak tekrar geldim hayata Uçabiliyordum... İlk aklıma sen geldin Evine uçtum Pencerene kondum Oradaydın... Seni gördüğüme o kadar çok mutlu olmuştum ki... Cama doğru yöneldin, beni gördün Kaçmadım Camı açıp beni okşadın Bir kez daha bana dokunuyordun o an Seni son bir kez daha hissedebilmiştim Çok şey anlatmak istiyordum sana ama yapamazdım Artık gitme zamanımın geldiğini anladım daha sonra Seni bir günlüğüne bile olsa bir kere daha görmek yeter demiştim çünkü Çok da emindim ki bir günlüğüne bile gelsem dünyaya sen olacaktın kalbimin damarlarında Bıraktım kendimi aşağı Kanatlarımı açmadım, oynatmadım bile Düştüm... Artık hep seninle olacaktım, evinin önündeki kaldırımın üstünde En azından ruhum...
Altuğ
Off hocam harika ya hüzünlü bi hikaye bitirmiş gibi hissettim kendimi :) En az 2-3 sayfalık açıklaması olur bu şiirin... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 07/03/2008 : 21:14:17
|
BİR AMATÖR İÇİN BAYA İİ KUZENİM YAZAR ONA GOSTERDİM ANLAM VE CUMLELER ÇOK UYUMLU DEDİ BRAVO. |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Pinky_Demon
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/08/2008 : 18:50:29
|
güzel olmuş walla |
 |
|
Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145 |
İletim - 28/01/2009 : 12:05:03
|
Benim de bir şiirim var, okuyup okuyup duygulanırsınız. Tam 5 Yaşımdayken yazmıştım bu şiiri ben.(Okumayı yazmayı 4'ümde öğrendim:)
Tükenmez kalem; Herkes öyle diyor. Ama bu kalem, Hep tükeniyor!!!
Nasıl? Güzel bir duygu hissettiriyor değil mi? Böyle özlem, hüzün... :D
|
MSN Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|