AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 God of war
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 12/03/2007 :  20:05:45  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ordaki tusa bas merdivenler cıkmaya baslayınca suya dal,en son merdivenin altında gizli bir geçit acılıyo oraya gireceksin

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 19/03/2007 :  10:22:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eyvallah baroTr.Simdi yeni bi yerde takildim. İngilizce olmayışımın kurbanıyım.. Bi yere geldim...Üzerinde yürüdüğüm ahşap zeminin bir kısmı sağa bi kısmı da sola doğru kayıyor...Bitiş yerlerinde de dev çarklar var, kayarsan onlar eziyor...Ben de karşı tarafa (kırmızı şeffaf duvar ile kapatılmış kapıyı açıp) geçmek zorundayım, fakat bu sırada sürekli şu ok atan iskeletler ile uçan yaratıklar geliyor ve öldürmekle bitmiyor. Tam o sırada bi kadın sesi bi şey diyor ama benim canım yetersiz kalıyor... Bu bölümü nasıl atlatacağız...

Charteux©
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 19/03/2007 :  11:35:16  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba pandoranın kutusuna gelmişşin.Ordaki bütün okcuları öldür orası baya uzun evet öldürdükce bitmiyor.okcuların yanına çıkıp o platformdan yukarı cıkınca fazla bekleme ölürsün.Yapacagın bütün adamlar bitene kadar öldürmek sonra kapı açılıyor.Büyülerini filan geliştirdiysen onları kullan şimşek çapmasını filan kullan.Biraz dayanman gerekiyo orda okçulara saldır ilkbaşta
sana fazla vurmasınlar

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 20/03/2007 :  11:56:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol dostum yaa... Dediklerini uyguladım ve sonuç gayet başarılı..Şimdi sıra ares'te...Bu devi öldürmenin bi püf noktası var mı yoksa deneye deneye mi başarmam gerek...Adama savunma bile işe yaramıyo...Dakkasında bitiriyo beni...
Tekrar sağol...

Charteux©
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 20/03/2007 :  20:11:57  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorum easy de mi oynuyosun ama ilk başlarda biraz alışmak gerek evet adamın hareketlerini,neler yaptıgını filan iyice ögren enerjisi azalınca, dikkat et cok cabuk saldırır, uygun anı bekle öldürmek için

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000