AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Gigabyte'da sorun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 23/01/2004 :  22:57:43  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ark benim donanım komple sorunlu ya:( aldıgım ram 256 ddr 333 mhz ama 224 diye gozukuo.saolsun burdan arkadaşlar dedi board'un desteklemiodur die ama işim komik yanı board'un sadece markasını biliorum.gigabyte aldıgımda onboard olarak La conte die bi tv cartı vardı ve on board olaraktan 64Mb Sis_650_651_M650_740 die 1 ekran kartı var.ram'in markası Vektron belki sizde ilk duymuşsunuzdur.Bende kasayı açtım da ustunden okudum.artı ben su anki donanımıma 850$+KDV verdim(işlemcim P4 1.8) şimdi dizimi dovuorum.keşke toplamadan once okudasaydım burdaki forumu.

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 25/01/2004 :  00:11:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boardunuzun desteklemesinden öte işlemcinizin 533 mhz de çalışmasından da kaynaklanıo olabilir. mesela benim ramim 400mhz fakat 333 de çalışıo boardum 466 ya kadar desteklio. bunun sebebide işlemcimin 400mhz yapısında olması (Intel Celeron 2.6.) ayrıca dizinizi dövmenin alemi yok isterseniz makinenizi parça parça tekrar düzenleyebilirsiniz. size yardımcı olabilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/01/2004 :  09:40:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok para vermişin ram ini boardın desteklemimiyor.araştırmadan almışın.bu paraa çok güzel pc alınabilirdi.ama artık kendin yükselticen yada derim ki topla arkadaşlarını git döv bilgisayarı aldığın adamı al paranı ver biligisayarını ben olsam öyle yapardım.neyse ama adam herşeyi onboard kullanmış makinan bomboş senin bi işlemcin var anladığım kadarı ile sana geçmiş olsun 300 dolarlık makinaya 400dolarda kazık yamişin

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git

bdogan
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 30/01/2004 :  01:59:06  Bilgileri Göster  bdogan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Vektron mecidiyeköyde bir bilgisayar parçaları toptancısı ismi getirdikleri ramlerin markası m-tech olmalı 224 okumasının sebebi onboard ekran kartı yüzündedndir biostan frame buffer 32m olarak ayarlıysa 256 ramin 32mb sini ekrankartı alır bu ayarla oynayarak max 64mb a çıkarabilirsin aynı zamanda 8mb da olabilir

Bir MIH yitirdikti, NALdan olduk.
Bir NAL yitirdikti, ATtan olduk.
Bir AT yitirdikti, ATLIdan olduk.
Bir ATLI yitirdikti, ZAFERden olduk.
Bir ZAFER yitirdikti, ÜLKEDEN olduk.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000