|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/05/2007 : 17:27:53
|
vergiler yüzünden bu. yok gümrük vergisi yok lüks(?!) vergisi .. biniyor da biniyor |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 15/05/2007 : 23:16:31
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
İşte ona para veren enayi diyorsun. Ben veriyorum o zaman ben enayimiyim, hoca laflarına dikkat et. Burada emeğe saygısı olan insanlar var....
Napıyım Allahım ya Verilen Paraya yazık saygılıyım Emek Varsa fiyatı düsürsünler Bİzde Korsan almayalım Bukadar Basit Annadın ? GİDER 140 YTLYE AYYAKKABIMI ALIRIM böyle giderse BENDE KORSANA EVET Diyorum capish burda 140 ytl oyun avrpda 70 vea 60 ytl gider alırım zaten kaç kişi orjinal alıyor türkiyede maulm şunun munun vergisi var bide orj oyunmu alınır düşün bi ondan herkes korsan alıyorr lafımda bi kusur bulamadım aldıysan aldın buna bişe demem alakadar etmezz benii ya adam gibi düşürsünler fiyatı orj alalım 200 ytl bi oyuna verirmsn ben vermem yazık GÜNAH be düşürsünler fiyatları yafs bundan kolay nevarrrr BEN BURDA İSYANIMI KOYDUM KARDEŞİM lafımında arkasındayım ÜStüne alınma ozaman ;)
|
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 18/05/2007 : 17:02:33
|
Hoca alan enayi diyorsun, ister istemez üstüme alınıyorum. Az daha dikkatli olalım. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 19/05/2007 : 13:56:55
|
Tamam Yafs Kızmana Gereks yok Ama Okadar Pahalı olmasa keske.. |
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/05/2007 : 02:13:33
|
Mantığın mükemmel. Adamlar senelerce uğraşıp oyun yapıyor, sen ona para vereceğime gider ayakkabı alırım daha iyi diyorsun. Ki oyun söylediğin gibi 140 YTL falan da değil, 90 YTL'ye bulunuyor. Önce fiyatları araştırıp bir daha düşün istersen. Yine pahalı gelirse, ayakkabı almaya devam edersin. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|