|
Yazar |
Konu |
Dodo
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1468 |
İletim - 18/03/2007 : 16:11:14
|
arkadaşların sitemi üzerine böyle bir konu açma gereği duydum. Farklı başlıklar altında binbir çeşit yeni konu açıp video linkleri vermek yerine burada videoyu tanıtıcı kısa bir mesaj ve altına linki koyarak videoları daha derli toplu bir biçimde muhafaza edebiliriz, hadi kolay gelsin.
En Çok Tıklanan En Çok İzlenen Tüm Videolar Video Youtube En Çok Tıklanan En Çok İzlenen Tüm Videolar En Çok Tıklanan En Çok İzlenen Tüm Videolar |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
Palad1n
Seçkin Üye
Turkey
İleti 2591 |
|
baroTR
Üye
Turkey
İleti 150 |
İletim - 20/03/2007 : 00:08:16
|
Çoğu defans oyuncusunun içindeki gölcü ortaya çıkıyo böylelikle :) |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye
Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/03/2007 : 14:02:11
|
17. saniyede başlayan en sevdiim :) adam bütün rakiplere çalım atıp kendi kalesine aşırtma atar mı :D |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye
Turkey
İleti 223 |
İletim - 20/03/2007 : 14:20:58
|
35. saniyede koptum yaw :) Yok yok fikrimi değiştirdim, 1.53 diyorum kardeşim, kahramanımız golü kafasıyla atmıyor yalnız. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1802 |
|
Konu |
|
|
|