AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 En Çok Tıklanan En Çok İzlenen Tüm Videolar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 24

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 20/02/2008 :  20:17:40  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Prison Break'te Micheal Scofield'ın sürekli yaptığı origami turnasının yapılışı. Origamide uzmanlığa geçiş için başlangıç çalışmalarından biri olarak kabul edilirmiş. Yapabilen lütfen bana kuyruğu nasıl kaldırdığını detaylı olarak anlatsın. :)

www.youtube.com/watch?v=TIuF5t-XHL4&feature=related

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 21/02/2008 :  08:22:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CRAYZZY tarafından yazılan:

Yazısız OyunSitesi politikasının bana verdiği yetkiye dayanarak kendi düşünce sistemimle çelişen bu link'i kaldırmış bulunuyorum. Nedir peki benim bu düşüncem? Kimilerinin yaptığı terbiyesizlikleri allayıp pullayıp, aynen, geri, karşılık olarak vermek yanlış. Zaten link'in içeriği de saçma, seviyesiz, sakıncalı..

-Dodo

videoyu kaldırmanı talep ediyorum... Pkk yandaşı değilim fakat orada genel olarak kürtlere hakaret ediyor. Hemde video biraz fazla seviyesiz. Umarım video yu kaldırırsın...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 22/02/2008 :  15:23:48  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lazadama burdan selamlar youtubeye video koymuşta sonunda oyunsitesi üyelerine , selam söğliyor

sonundaki yazıyı okuyun

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/02/2008 :  18:56:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arka fondaki müzikten dolayı lazadamı ayıplıyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 22/02/2008 :  19:07:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Prison Break'te Micheal Scofield'ın sürekli yaptığı origami turnasının yapılışı. Origamide uzmanlığa geçiş için başlangıç çalışmalarından biri olarak kabul edilirmiş. Yapabilen lütfen bana kuyruğu nasıl kaldırdığını detaylı olarak anlatsın. :)

www.youtube.com/watch?v=TIuF5t-XHL4&feature=related

Bunu yapmak için az uğraşmadım. Ama genede prison breakteki kadar iyi yapamadım olmuyor birşeyler eksik hep...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 24 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000